Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Blog | Herbamesék

2014. December 07. 20:28, vasárnap

Beköszöntő

Beköszöntő

Meghívás a gyógynövények világába, ahol megismerhetik felhasználásuk módjait, hogy ezáltal is javítsák életminőségünket.

Köszöntöm a kedves Olvasót, Érdeklődőt!

Örömmel tölt el, hogy találkozunk az oldalon! Megtisztel azzal, hogy érdeklődik a gyógynövényes-, és a természetes módszerekkel való egészségmegőrzés iránt.
Kocsis Julianna, fitoterapeuta vagyok.

Mit is jelent a fitoterapeuta (összetett)szó röviden?
fito – a „Phyton” (görög szó), jelentése növény
terápia – a „therapeia” (görög szó), jelentése kezelés, gyógymód, kúra(hosszan tartó). A terápia a kezelés során alkalmazott eljárások összessége.
Tehát nagyon röviden és tömören, a gyógynövények hatóanyagainak alkalmazása az életminőség javítása érdekében.


Kedves Olvasók, meghívom Önöket a gyógynövények világába. Ismerjék meg felhasználásuk különféle módjait, melyek célja, hogy a leggyakoribb betegségek mielőbbi gyógyulását támogassák, illetve enyhítsék tüneteiket.

Kedves Olvasók, most, hogy már megismerkedtünk, javaslom az általános tegeződést, a „per tu” viszonyt, amelyben a kellő tiszteletet ezután is megadjuk egymásnak. Egyrészt a kommunikációnk közvetlenebb legyen, másrészt úgy tapasztaltam, itt a neten mindenki tegeződik…. A pezsgő behűtve, ragyognak a kristálykelyhek, jöhet a gyöngyöző nedű!

Egészségetekre!


Ha bármilyen okból inkább magázódni szeretnél, részemről nincs akadálya. Amennyiben kérdésidet magázó formában írod, én tiszteletben tartom ezt a döntést, és ennek megfelelően válaszolok. Köszönöm :)


Nos, egy-egy pohár pezsgő nem mond ellen az egészséges életmódnak, ha a fogyasztás mértékkel történik, jó társaság és vidámság társul hozzá. :)


Üdvözöllek, Herbamesék :)

© Az írás tartalma szerzői jogvédelem alatt áll.

A kép forrása: Internet

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2016. December 02. 21:06, péntek | Herbamesék

A FŰSZEREK VILÁGA 2.

2016. December 02. 20:27, péntek | Herbamesék

A FŰSZEREK VILÁGA

A klub célja: Természetes gyógymódok, egészségmegőrzés mindenkinek. A gyógynövények és a természetes módszerekkel való egészségmegőrzés iránt fogékony közönség részére, ismeretterjesztő programok és közösség építése.

2015. Január 13. 14:04, kedd | Herbamesék

A fenyőről 3.

A fenyőből készült testre-lélekre ható készítményekkel akár az otthoni wellnest, a teljes kikapcsolódást megvalósíthatjuk. Lazító fürdővel, ahol könnyű illatok úsznak a levegőben, miközben mézes fenyőteánkat kortyolgatjuk...