Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Június 01. 14:05, péntek | Bulvár
Forrás: stop.hu | Fotó: STOP/Leéb Ádám

Felmondtak a TV2 sztárproducerének

 Felmondtak a TV2 sztárproducerének

Nemcsak a Jóban Rosszban szereplői, de a nézők, rajongók is nehezen viselték Tamás atya elvesztését. A TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén mesélt maga a producer, Nagy Tamás, Grande, akinek fel is mondtak.

Száraz Dénest eddig is megismerték az utcán, most meg aztán különösen. Tamás atya ugyanis a Jóban Rosszban rajongók egyik kedvenc figurája volt, nem is csoda, hogy felháborodtak, amikor egy villámcsapás vetett véget életének. A színészt pedig ezzel ki is írták a történetből.

- Nagyon megtisztelő és nagyon boldog vagyok, szerintem minden színésznek ez a vágya, hogy a nézők szeressék - mondta Száraz Dénes, akit a sorozatbéli szerelme, Betty, azaz Szabó Zsófi is nagyon hiányol.

A Jóban Rosszban producerében fél éve fogalmazódott meg a gondolat, hogy valahogyan meg kellene "ölnie" Tamás atyát és úgy érezte, bárhová is vitte volna a végkifejletet, rosszabb lett volna ennél a megoldásnál. Nagy Tamástól nemcsak Szabó Zsófi követeli vehemensen, hogy írják vissza Tamás atyát a sorozatba, de a nézők is. Előfordult, hogy megfenyegették, de megesett, hogy borravalót sem fogadtak el tőle a benzinkúton.

- Több ezer e-mailt kaptunk, rengeteg levelet, ötletekkel és fenyegetésekkel. A legviccesebb, hogy a sajtósunkkal kaptunk egy teljesen hivatalosnak tűnő felmondást. Egy levelet, amiben a nézők felmondanak nekünk - mosolygott a producer.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.