Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Július 28. 08:28, szerda | Helyi
Forrás: https://gyor.katasztrofavedelem.hu/24411/hirek/254308/harom-uj-tuzolto-kezdi-meg-szol

Három új tűzoltó kezdi meg szolgálatát a megyében

 Három új tűzoltó kezdi meg szolgálatát a megyében

Hetvenhárom frissen végzett tűzoltó tett esküt a katasztrófavédelem székháza előtt, július 23-án. Mosonmagyaróváron két új tűzoltó kezdte meg szolgálatát.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományában a most végzett hallgatók közül három tűzoltó kezdte meg szolgálatát.

Szabó Csaba és Kovács Attila tűzoltó őrmesterek a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltó-parancsnokságon kezdték meg a munkát beosztott tűzoltói beosztásban, mígPapp Dániel tűzoltó őrmester a soproni hivatásos tűzoltó-parancsnokság állományába került.

Az újoncokat Sári Ákos tűzoltó alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese fogadta az első napon igazgatóságon, ahol gratulált nekik a képzés sikeres elvégzéséhez. Az igazgatóhelyettes elmondta, hogy az elmúlt hónapokban megkapták az elméleti alapokat, amelyre építkezni kell, de az igazi gyakorlati munka most kezdődik új munkahelyükön, ahol ne féljenek kérdezni, hiszen számíthatnak az idősebb tűzoltók segítségére, az ő tapasztalataikra. A fiatalokat az alezredes arra biztatta, hogy váljanak igazi csapattaggá, ahol egymást segítve dolgoznak, de fontosnak tartotta azt is, hogy munkájukat kellő alázattal végezzék, és tiszteljék elöljáróikat. Az újoncokat az igazgatóhelyettes a tanulás folytatására is ösztönözte, hiszen az egyre növekvő tudással lehetőségeik is bővülnek, hogy megtalálják végleges helyüket a szervezetben. Az alezredes búcsúzóul eredményes munkát, és szép pályafutást kívánt mindannyiuknak a jövőben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.