Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Május 24. 00:00, kedd | Helyi

3D pólók a Viseld.hu-tól – Új címen Mosonmagyaróváron

3D pólók a Viseld.hu-tól – Új címen Mosonmagyaróváron

Költözésükkel szinte egy időben vezette be új termékeit a Viseld.hu csapata.

Új ötletek, új design, új trendek az egyediség jegyében. A tavalyi évben az egyedi feliratos pólók, bögrék, pulcsik voltak a trendi cuccok. Aztán jött a Valentin nap és sok minden megváltozott…


Előtérbe kerültek a páros pólók és pulóverek, melyek a párunkkal együtt viselve igazán mókásak és meghatóak egyszerre. Nem csak az összetartozás jelképei, de kényelmes, divatos viseletek is. Akinek viszont ez sem lenne elég, annak a legújabb szenzációt ajánlja a mosonmagyaróvári kreatív csapat.
Válassz magadnak 3D-s pólót vagy pulóvert!


Miben különbözik a 3D minta az eddigi matricáktól? – kérdeztük Kaszás Balázst, a Viseld.hu tulajdonosát. – Amellett, hogy ez most egy nagyon divatos dolog, én azt emelném ki leginkább, hogy a 3D mintával ellátott ruhákra az eddigiektől eltérően nem egy, hanem 3 év garanciát biztosít a gyártó! Ez nagyon nagy dolog! Olyan minőséget képviselnek, melyek garantálják, hogy hosszú távon is ugyanebben a minőségben viselhetjük kedvenc ruhadarabjainkat.


A mintákról: legfőképpen állatos mintákat találunk közöttünk, amely a 3D kompozíciónak köszönhetően elég valóságosnak tűnik viselőjén. Képzeljük csak el, hogy az utcán sétálva első ránézésre úgy tűnik, mintha egy vad oroszlán vagy éppen egy cuki kis hörcsög jelenne meg a pólónkon szinte életnagyságban. Ilyennel biztosan nem találkozunk gyakran. Megmosolyogtató. Jó kedvet csinál annak, aki látja és jó érzés annak is, aki hordja… :)


Egyedi mintákat mi is készítünk és nyomtatunk pólóra, pulcsira és bögrére – egy év garanciával, hiszen erre rendezkedtünk be modern felszereléseinkkel. A 3D mintákat viszont Amerikában készítik. A mi dolgunk, hogy szakszerű segítséget nyújtsunk a méret és a minta megfelelő kiválasztásában. Valamint viszonteladói minősítésünknek köszönhetően a postaköltség sem terheli azokat a vásárlókat, akik igénybe veszik szolgáltatásainkat – a gyerek pólóktól a 3XL méretig.


Hol is találhatnak meg benneteket most a vásárlók?

Áprilisi elsejétől – ami nem áprilisi tréfa - új címünk: Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó út 1-3. Itt már közel 30 m2-en várjuk az egyedi igényekvásárlóinkat. Weboldalunk azonban változatlan címen üzemel, ahogyan eddig is: www.viseld.hu


Ide is folyamatosan töltjük a mintákat, a páros póló-variációkat, de megtalálhatóak az egyedi, szöveges, képes, vicces feliratos pólók is. Üzletünkben közös grafikai megoldások létrehozására is van lehetőség, hiszen mottónk is ezt tükrözi: „Légy trendi, légy egyedi – Viseld.hu”

- Nemes Claudia -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.