Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2015. Január 12. 09:01, hétfő | Helyi sport
Forrás: MKC SE

A csapatteljesítmény akadozott, Gabi viszont sziporkázott

A csapatteljesítmény akadozott, Gabi viszont sziporkázott

Alapszakasz 13. forduló I Dunaújváros I Dunaújváros Kohász KA – MKC SE

A szezon őszi felében csak egy góllal maradtunk alul a Dunaújváros ellen, akkor hazai környezetben. Lendületes és izgalmas találkozó volt, akár a visszavágója. A találkozó során kétszer romlott jelentőset a csapatteljesítmény és ez elég volt ahhoz, hogy vereséget szenvedjünk.

Jelentős hazai szurkolótábor mellett zajlott a mérkőzés, de ez kezdetben cseppet sem hátráltatta a mosonmagyaróvári hölgyeket. Az első húsz perc során kiegyenlített volt a játék képe, a találatok szinte egymást váltották. Ekkor tíz gólunkból kilencet szerzett Tóth Gabi, ami lenyűgöző teljesítmény. Az első játékrész hajrájában viszont elfogytunk, és hagytuk hárommal is meglépni felsőházas ellenfelünk. A pihenőre szépítettünk ugyan, de így is két gólos vezetés mellett kezdhettük a második játékrészt.

Ezt nem, hogy tartani nem sikerült, még rontottunk is rajta. A második félidőt nyolc perces gólcsenddel nyitottuk, ellenfelünk viszont képes volt egyenletesen növelni előnyét, így hat gólos hátrányt halmoztunk. Ezután kiegyensúlyozott teljesítmény mellett sikerült a hátrányt tartósan hatról négyre csökkenteni, de valójában már nem voltunk játékban a döntetlenért sem. A Dunaújváros kvalitásához mérten magabiztosan őrizte az akkor már könnyen elővetíthető győzelmét.

Tóth Gabriella nyilatkozta: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a kapus teljesítmény is stabil volt. A második félidő elején ellenfelünk több góllal meglógott, akkora előnyt adtunk nekik, amit már nem tudtunk behozni. Végig küzdött a csapat, és vágyta a sikert mindenki. Örülök, hogy ennyi találattal tudtam segíteni a csapatot. Azonban nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk nyerni, hiszen ebben a meccsben több volt.

Róth Kálmán nyilatkozta: A mérkőzés előtt, elsősorban a sok sérült miatt kiegyeztem volna ezzel az eredménnyel. Azonban a mérkőzést követően már kissé csalódott vagyok, hiszen sokkal több volt ebben a meccsben. Ha nem csak Gabi teljesítménye kiemelkedő, akkor akár meglepetést is tudtunk volna okozni. Volt tartása a csapatnak, a hat gólos hátrány ellenére is vissza tudtunk jönni a játékba, de nem maradt elég időnk ezt kamatoztatni.

Utánpótlás eredmények NBI:

DKKA – MKC SE

Junior: 23:31 (11:15)
Ifjúsági: 27:36 (11:17)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 16. 10:33, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Június 16. 10:32, vasárnap | Sport

EURO-2024 - Háromgólos spanyol győzelem a horvátok ellen

A spanyolok remek első félidei játékkal 3-0-ra legyőzték a horvátokat a 17. labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának nyitófordulójában szombaton.

2024. Június 16. 10:31, vasárnap | Sport

EURO-2024 - Győzelemmel kezdtek a címvédő olaszok

A címvédő olasz labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte az albán csapatot szombaton a Németországban zajló Európa-bajnokság B csoportjának nyitófordulójában, Dortmundban.

2024. Június 16. 10:29, vasárnap | Életmód

A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat a MOZ.GO Magyar Mozgókép Fesztiválon Veszprémben

A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig a film alkotója, Koltai Lajos lett a Veszprémben rendezett MOZ.GO filmfesztiválon.