Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Január 17. 07:50, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

A hangja árán is dohányzik Adele

A hangja árán is dohányzik Adele

Hangját is tönkreteheti és egészségét is veszélyezteti a cigaretta, de Adele még műtétje után is képtelen leszokni a dohányzásról.

Orvosai tanácsára fittyet hányva megint dohányzik a tavalyi év legsikeresebb énekesnője, Adele. A szenvedélyes bagós sztár nemrég egy floridai étteremben járt, és miután megvacsorázott új partnerével, a szemtanúk szerint rögtön kiment a bejárat elé cigarettázni, pedig két hónappal ezelőtti hangszálműtétje után mindenképpen uralkodnia kellene magán.

A 23 éves sztárt azért operálták meg ősszel, mert a túlerőltetéstől bevérzett a torka. Akkor koncertek egész sorát volt kénytelen lemondani annak érdekében, hogy megmeneküljön a hangja, és a beavatkozás sikeresnek is bizonyult. Ez azonban nem jelenti azt, hogy már nincs félnivalója, ugyanis orvosai elmondása szerint a cigarettázás lassítja a gyógyulását, növeli a fertőzések veszélyét, és rontja a hangját is.

Adele viselkedése sajnos nem meglepő, ugyanis hiába hagyott fel a füstöléssel, azt soha nem tagadta, hogy nincs ínyére a tilalom. "A dohányzás a kedvenc időtöltésem. Semmit nem szeretek jobban, úgyhogy nagyon kiborít, hogy abba kell hagynom" - nyilatkozta pár hónapja a sztár, akinek nem is ez az első sikertelen leszokási kísérlete. Korábban szintén orvosi tanácsra hagyta abba a cigarettázást, de két hét után újrakezdte, és csak annyit mondott: inkább legyen rosszabb egy kicsit a hangja, és jobb a kedve, mint fordítva.

Címkék: Adele

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.