Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Szeptember 19. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

A hollywoodi sármőr cáfolja, hogy Jennifer Lopezzel jár

A hollywoodi sármőr cáfolja, hogy Jennifer Lopezzel jár

Ha valaki olyan sármos, mint Bradley Cooper, nem csoda, hogy mindenki azt találgatja, vajon ki lesz az a szerencsés hölgy, aki elnyeri kegyeit. És ahogy az már lenni szokott, az összes, mellette feltűnő nővel összehozzák

Ezzel szemben a Másnaposok sztárja nem győzi hangoztatni, hogy egyedülálló. Azzal védekezik, hogy a munkája túlságosan lefoglalja, és elég izgalmat ad neki ahhoz, hogy a nők társaságára eszébe se jusson vágyni. Sőt, egy ideje már az is idegesíti, hogy a sajtó a magánéletéről faggatja, miközben ő szívesebben beszélne aktuális munkájáról - írja az Új Ász.

- Rendkívül izgalmas az új film, amit forgatok, bár a randizásokra valóban nem hagy elég időt - árulta el, ugyanakkor pár napja mégis a válófélben lévő Jennifer Lopezzel látták egy New York-i étteremben kettesben, ráadásul igencsak romantikus hangulatban.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.