Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Augusztus 19. 20:05, vasárnap | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

A kertjében szült a modell

A kertjében szült a modell

Josie Maran nem volt hajlandó kórházba menni második lánya születésekor, és a házuk udvarán szült, egy kisebb tömeg jelenlétében.

Manapság már rengeteg módja van a szülésnek, amiknek a biztonságosságáról megoszlanak a vélemények, de Josie Maran kétségtelenül egy furcsa módját választotta. Amerika egyik legfoglalkoztatottabb modellje július 1-jén felébredt, és érezte, hogy ez az a nap, amikor második lánya világra jön. Ezért a férje felfújta a gyerekmedencét az udvaron, és megtöltötte vízzel. Josie pedig áthívta a rokonságot és a barátokat. Majd délután a kerti parti fő attrakciójaként életet adott Indi Joonnak, ott mindenki előtt. Közben hatéves nagyobbik lánya sütiket hordott körbe a jelenlévő vendégeknek.
A Maybelline arca szerint a szülés egy meghitt folyamat, aminek nem rideg kórházi körülmények között kell lezajlania. Azzal, hogy minden szerette jelen volt Indi világra jötténél, sokkal szorosabb lesz a kapcsolata a környezetével. Persze azért egy szülésznő is asszisztált a nem mindennapi szülésnél. Viszont akkor is nagy szerencséje volt az Aviátorban és a Van Helsingben színésznőként próbálkozó Josie-nak, hogy nem volt semmilyen komplikáció.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.