Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. December 11. 12:59, kedd | Helyi
Forrás: MKC SE

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club idén is megrendezi az MKC-karácsonyt.

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club idén is megrendezi az MKC-karácsonyt.

Az eseményre december 18-án, kedden, 16.30 órától kerül sor.

Az UFM Arénában rendezendő ünnepségen ott lesznek a klub vezetői, edzői, a felnőtt és az utánpótlás csapatok játékosai. Az MKC-karácsonyon, az ajándékozáson és a színes ünnepi programon túl, a hagyományoknak megfelelően, jótékonykodás is lesz. Az ünnepséget 18.30 órakor egy női kézilabda-mérkőzés követi, amelyen az NB I-es mosonmagyaróvári együttes ellenfele a másodosztályú Kispest NKK csapata lesz.

A bérletek erre a mérkőzésre nem érvényesek, a jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek. (Jegyek vásárlására péntektől kezdve lesz lehetőség a Szellőrózsa ABC-ben, valamint mérkőzés előtt egy órával az UFM jegypénztárban.) A mérkőzés jegybevételéből a mosonmagyaróvári Karolina Kórház gyermekosztályát és a háromévesen súlyos állapotban fekvő Bihari Kristóf családját szeretnénk támogatni. Ezenkívül a szokásos gyűjtőakcióra is sor kerül, a szervezők kérik a kilátogató nézőket, hogy hozzanak magukkal plüssjátékokat, amelyeket egy adott jelre majd bedobhatnak a pályára, s amelyek szintén a kisgyerekekhez kerülnek majd.

A karácsonyi ünnepség és a jótékonysági mérkőzés díszvendége Kocsis Erzsébet „Böbe” , olimpiai bronzérmes, világbajnoki ezüstérmes, BL-, KEK -, EHF-kupa győztes, magyar bajnok, kupagyőztes, gólkirálynő kézilabdázó lesz, akit 1995-ben a világ legjobb játékosának választottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.