Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Január 16. 14:08, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

A Viszkist istápolja VV Gergő

A Viszkist istápolja VV Gergő

A volt villalakó tanácsokkal látja el a január 31-én szabaduló bankrablót.

VV Gergő ugyan csak harmadát ülte le a Viszkis börtönbüntetésének, mégis számtalan jó tanáccsal tud szolgálni az immár kultikus személlyé vált bűnözőnek - írja az Új Ász. A kiesett villalakó szerint elsősorban barátokra lesz szüksége Ambrus Attilának. Állítja: a túléléshez az az elsődleges szempont, hogy legyen valaki, aki a börtön falain kívül várja az embert. "A legjobb dolog volt a szabadulásomkor szembesülni azzal, hogy a barátaim és a családom mellettem vannak, és egy másodpercre sem fordultak el tőlem a négy év alatt" - jelentette ki a kiesett villalakó. Elmondása szerint a második kritikus pont a hírnév kezelése. "Az első és a legfontosabb, hogy ne bízzon meg az ember bárkiben" - hangzik VV Gergő tanácsa. Szerinte a Viszkisnek a legkeményebb kihívást a munkavállalás jelentheti. "Minden lehetőség bezárul Attila előtt, ahova erkölcsi bizonyítványt kérnek. Mivel odabent elég ügyesen kitanulta a keramikus szakmát, mindenképpen azt javaslom neki, hogy ezen a területen próbáljon meg elhelyezkedni" - tanácsolja a villalakó, aki személyesen is ellátná további tippekkel a hamarosan szabaduló bankrablót.

Címkék: VV Gergő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.