Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. December 14. 01:00, csütörtök | Helyi
Forrás: www.mscity.hu

Adótanácsadás megfelelően

Adótanácsadás megfelelően

Az adóbevallás számos kockázattal jár, így komoly odafigyelést is igényel.

Kulcsfontosságú, hogy olyan hozzáértő szakértőt találjunk, aki naprakész a törvények ismeretében, ezáltal megfelelő adótanácsadási szolgáltatást biztosít számunkra. Az Mscity-nél az ipari előírások és jogi szabályok a mérvadóak, komplex szempontokat vesznek figyelembe, így az adótervezés optimalizálásával akár üzleti haszonra is szert tehet.


Több lehetőségben is gondolkodhat, legyen szó akár adókonzultációs szolgáltatásról, vagy adónemenként (társasági, áruforgalmi adó, környezetvédelmi termékdíj) történő tanácsadásról. Minden esetben a lehető legtöbb szempontot és kategóriát figyelembe veszik. A kettős adózást tekintve az adóbevallási szolgáltatás keretében nyújtanak segítséget, de a nemzetközi ügyekkel kapcsolatos konzultáció és ügyintézés is gördülékenyen folyik. Így Ön a legideálisabb megoldásokat kapja adónemre és államra vonatkozóan. Legyen szó akár külföldi partnerekről, mivel nemzetközi jogi és könyvelőirodákkal működnek együtt és keresik meg a legjobb opciókat.


Nem csak az adóbevallásban lehetnek segítségére, hanem a vonatkozó dokumentumokat is véleményezik és körültekintően átnézik. Ezek lehetnek állásfoglalások, adó-megállapítási kérelmek, vagy szerződések. Felmérik a hosszú távú hatásokat, különös tekintettel az adónemekre vonatkozó lehetséges következményeket, így a legoptimálisabb döntést segítik elő. A fizetendő adó mérséklése mellett, hosszú távon az adóoptimalizálás komplex következményeit is figyelembe veszik. Az Mscity által javasolt megoldás az adóbevallásban az összes adókockázatot felméri, így Önnek ezek függvényében lehetősége van előnyökre szert tenni, ugyanúgy mind a belföldi, mind a nemzetközi jogi lehetőségek kiaknázásával. Az adóoptimalizálás által a pénzmegtakarítási lehetőségeket így végig törvényes keretek között biztosítják az ügyfelek részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.