Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Augusztus 02. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Angelina Jolie villantott

Angelina Jolie villantott

Angelina Jolie állítólag arra vágyakozik, hogy szerepelhessen A szürke ötven árnyalata című erősen pornográf könyv filmváltozatában.

A világ legérdekesebb meseadaptációját forgatja jelenleg Angelina Jolie. A következő munkája viszont még merészebb lesz. Angie ugyanis beleszeretett A szürke ötven árnyalata című könyvbe. E.L. James alkotását hamarosan meg is filmesítik, amiből Angelina sem szeretne kimaradni.
Így most megkezdte a lobbizást, hogy övé legyen a mamipornóként emlegetett regény főszerepe, amihez igazából egy kicsit már túlkoros. A könyv hősnője Anastasia Steele egy egyetemista lány, Angelina pedig már nem éppen iskolás. Viszont az még előnyére válhat a casting során, hogy korábban nem riadt vissza az erotikus jelenetektől, amiben bővelkedik A szürke ötven árnyalata is. Méghozzá a legkeményebb típusból.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.