Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Március 22. 13:41, csütörtök | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Átadták a VÜF új telephelyét - képgalériával

Átadták a VÜF új telephelyét - képgalériával

2018. március 22-én került sor a Városüzemeltető és Fenntartó Kft. új, Barátság úti telephelyének átadójára.

A kiemelt rendezvényen jelen voltak a város régi és jelenlegi vezetői, tisztségviselői, Pro Urbe díjasai.

Beszédet mondott: Dr. Árvay István polgármester, Kosár Tibor a VÜF ügyvezető igazgatója és Dr. Nagy István, parlamenti államtitkár, a térség országgyűlési képviselője.

A polgármester beszédében hangsúlyozta: a város nagyon sok fejlesztését pályázati forrásból igyekszik megoldani, itt azonban erre nem volt lehetőség, illetve amire igen, ott még folyamatban van az elbírálás. Ennek ellenére szükségessé és halaszthatatlanná vált a régi/új épületegyüttes kialakítása, mely a mai naptól méltó műszaki telephelyként funkcionál a Városüzemeltetés részére.


A részletekről Kosár Tibor ügyvezető nyilatkozott. Elmondta, hogy az új, közel 9000 m2 telephelyen műhelyek, tárolók, modern öltözők, raktár, egy közösségi, ún büfé részleg valamint kívül parkolók kerültek kialakításra. Mindezek mellett van egy olyan ingatlanrész, amit bérbeadásra szánnak az új építményben. Mindezek összköltsége 300 millió forint volt.

Dr. Nagy István, parlamenti államtitkár,a térség országgyűlési képviselője, a város volt polgármestere elismerését és tiszteletét fejezte ki a városban folyó munkákért, fejlesztésekért. mint mondta:

Látszik, hogy nem csak új gépekről, megújuló berendezésekről és telephelyről beszélünk, hanem egy szellemiségében új városüzemeltetésről. Olyan innovatív megoldásokkal, ötletekkel és kezdeményező készséggel, mely méltón válik a város gazdasági életének új, meghatározó szereplőjévé. Olyan élhető város alapjait megteremtve ezzel, ahova jó hazaérkezni, jó itt maradni.

Kiemelte: Kosár Tibornak óvári gazdászként pedig külön kötelessége úgy figyelni a városra, mint egy jó gazdának. Ehhez kívánt még sok erőt és kitartást a munkájukhoz!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.