Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2019. Május 18. 09:31, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Átengedte a vezetést ittas barátjának, akinek jogosítványa sem volt

Átengedte a vezetést ittas barátjának, akinek jogosítványa sem volt

Járművezetés tiltott átengedése miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves veszprémi férfi ellen, míg barátjának ittas járművezetésért, illetve egyéb közlekedési szabálysértések elkövetéséért kell felelnie.

A járőrök május 16-án 23 óra körül Veszprém belterületén észleltek egy bukósisak nélkül, a járdán segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit, aki egy utast is szállított járművével. Az ellenőrzés során a 31 éves egyházaskeszői sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök megállapították továbbá azt is, hogy a férfi nem rendelkezik vezető engedéllyel és a segédmotor-kerékpár a rajta utasként tartózkodó 30 éves veszprémi lakos tulajdonát képezi.

A járőrök mindkét személyt előállították a helyi rendőrkapitányságra. A 30 éves veszprémi férfi ellen a járművezetés tiltott átengedése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult, míg barátja ellen a rendőrök ittas járművezetés miatt büntetőfeljelentést tettek, az engedély nélküli vezetés, valamint a bukósisak használatának hiánya miatt pedig szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.