Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. November 11. 13:05, szerda | Életmód
Forrás: Naurel

Attitude

Attitude

Ahogy sok más természetes terméket gyártó cégek esetében, az Attitude létrehozásához is egy kisbaba megszületése kellett.

A márka megálmodói ugyanis gyermekük születése után döntöttek úgy, hogy a puha bababőrt semmiképpen sem szeretnék a kemikáliáktól hemzsegő termékekkel ápolni.

A fürdőszobai ötlethez a végső lökést egy rákos megbetegedésekről szóló cikk adta, amely beszámolt a felmérésről, amely szerint a rákos megbetegedések csupán 10%-a genetikai eredetű, a többiért az életmód tehető felelőssé. Ebben pedig a káros vegyi anyagoknak kiemelkedő szerep jut.

Úgy gondolták, az embereknek joguk van vegyszermentes háztartásban élni, ezért megalkották saját környezet- és egészségbarát termékeiket, amelyeket napjainkban már 30 országban forgalmaznak.

Kiváló minőségű alapanyagok

Az Attitude készítmények összetevői csak természetes alapanyagokból kerülnek ki, hogy a testápolás és a háztartás is tökéletesen vegyszermentes és biztonságos környezetben történhessen. Mindegyik hipoallergán és környezetkímélő összetevőkből áll.

Szigorúan vett minőség

Az Attitude termékek nem tartalmaznak kemikáliákat, mesterséges színezékeket és illatanyagokat, rákkeltő összetevőket, EDTA-t és NTA-t, sem dietilén-dioxidot vagy dietilén-oxidot.
Tesztelésükkor nem végeztek állatkísérleteket, és kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy beszállítóik is ugyanezen elvek mellett állítsák elő termékeiket.

Kinek ajánljuk?

Az Attitude termékcsalád tagjait azoknak a környezettudatos háziasszonyoknak és férfiaknak ajánljuk, akik vegyszermentesen szeretnék tisztán tartani otthonukat és ápolni saját és családtagjaik bőrét.

Az Attitude széles termékkínálatában a kozmetikumoktól a vegyszermentes tisztítószerig számos megoldást találunk.

A konyhai feladatokhoz öko mosogatószert és mosogatógép tablettát kínálnak. A kellemetlen szagok gyors semlegesítéséhez több környezetkímélő légfrissítő közül is válogathatunk.

A ruhák kemikáliktól mentes tisztítását a folyékony mosószerek, öblítők és folttisztítók biztosítják.

Válaszd Te is az Attitude termékeket, ha vegyszermentes, egészséges otthonra vágysz!

Címkék: attitude, bio, naurel, organikus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Április 30. 13:39, kedd | Életmód

Megkezdődött a MOHU textilgyűjtőkonténer-telepítési programja

Megkezdődött a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. textilgyűjtőkonténer-telepítési programja - közölte a cég kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:38, kedd | Életmód

AM: a méhészet az agrárium egyik legfontosabb ágazata

2024. Április 30. 06:00, kedd | Életmód

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).