Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Március 16. 08:53, szerda | PR
Forrás: (x)

Az aprónak tűnő lakberendezési részletek jelentősége óriási!

Az aprónak tűnő lakberendezési részletek jelentősége óriási!

Sok kicsi sokra megy. Ki ne ismerné ezt az ősrégi mondást, aminek az igazságtartalma - kora ellenére - nagyon is helytálló. Hiszen a részletekben bújik meg az ördög.

És ez kétségtelenül érvényes a lakberendezésben, a bútorok összeválogatásában is.

Pakolni, rámolni, de hova?

Az egyik legégetőbb probléma, hogy az évek során összegyűlt rengeteg holmi hova kerüljön? Ruhák, tárgyak, kellékek, kiegészítők. Döbbenetes mennyiségű cucc, ami arra vár, hogy olyan helyet találjon magának, ami egyrészt praktikus, másrészt megjelenésében ízléses. És nem, minden nem fér bele a szekrénybe. Még jó, hogy a regálok erre a problémára stílusos megoldásként szolgálhatnak. A dísztárgyak kihelyezése például a segítségükkel nemcsak hatékony, hanem kifejezetten látványos.

Ami a felszerelésüket illeti, még annak sem jelenthet nehézséget, aki nem jártas túlságosan a barkácsolás világában. Ráadásul a polcok extra pozitívuma, hogy a falakat, azaz az amúgy kihasználatlanul álló, váró függőleges felületeket hasznosítják. Így aztán a szobák alapterületéből egyetlen négyzetmétert sem vesznek el. Ugyanakkor általuk a pakolás új szintre emelhető. S nem pusztán teljesítmény, hanem stílusosság tekintetében is. Elegendő csak ránézni ezekre a modellekre. Szemeket gyönyörködtetőek és öltöztetnek. A falakat új köntösbe burkolják, ezáltal a lakás alaphangulatát is megváltoztatják.

Na, de nem minden való a falra!

Ez kétségtelenül igaz. Akadnak olyan ruhaneműk, vagy egyéb kiegészítők, amik nem a nyitott polcok legideálisabb lakói. A komódok, azonban megmentőkként léphetnek elő. Több méretben is megvásárolhatóak, így minden háztartásban a rendelkezésre álló szabad helyhez igazíthatóak a paraméterek. Van olyan szoba, ahol akár kettő, nagyobb bútordarab is kényelmesen megfér egymás mellett. Ugyanakkor kisebb lakásokban az apróbb, helytakarékosabb variációk a nyerők. Mindenesetre rakodás szempontjából egyik jobb döntés, mint a másik. Mert miközben az átlátható rendszer kiépítése borítékolható, a stílusosság sem szenved csorbát.

Honnan szerezhetőek be ezek a hasznos és szép bútordarabok?

Nem kínálunk zsákba macskát. A https://www.furnio.hu webáruház a lakberendezési álmok megvalósítójává válhat. Ezek után nincs más hátra, mint a válogatás, vásárlás és az örömteli várakozás!

A fotó forrása: GingerKitten / Shutterstock.com

Címkék: bútor, furnio.hu, komód, regál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről