Városlista
2024. június 2, vasárnap - Anita, Kármen

Hírek

2014. Február 04. 08:47, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

Baleset az M5-ös autópályán

Baleset az M5-ös autópályán

Hárman megsérültek egy balesetben kedd reggel az M5-ös autópályán, Petőfiszállás közelében, a főváros felé vezető oldalon. Kisteherautó és személygépkocsi karambolozott - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Mihályné Bornemisza Eleonóra közölte: a sztráda 117-es kilométerénél történt balesetben a kistehergépkocsi vezetője és a személygépkocsi két utasa megsérült, őket a mentők kórházba vitték.
A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség a leálló- és a külső sávot lezárta, ezért azon a szakaszon torlódásra kell számítani.

Címkék: Baleset-közúti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 02. 07:36, vasárnap | Kék hírek

Ötvenhárom embert őrizetbe vett a londoni rendőrség a döntő idején elkövetett rendbontások miatt

Ötvenhárom embert őrizetbe vett a londoni rendőrség a Wembley Stadionban rendezett szombat esti Bajnokok Ligája-döntő idején elkövetett rendbontások miatt.

2024. Május 28. 14:00, kedd | Kék hírek

Kiásta az iszapot a saját területén, megsértette a hulladékgazdálkodás rendjét

Egy 65 éves ercsi lakos 2023 májusában az egyik zánkai, közvetlen Balaton-parti ingatlanon engedély nélkül gépi földmunkavégzést folytatott.

2024. Május 28. 10:32, kedd | Kék hírek

Fegyvereket és több ezer lőszert találtak egy albán férfinál Röszkénél

Géppisztolyokat, pisztolyokat és több ezer lőszert próbált meg Magyarországra csempészni egy albán férfi, az ügyészség indítványozta a letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2024. Május 28. 08:06, kedd | Kék hírek

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: megtalálták az utolsó áldozat holttestét

Verőce térségében találták meg hétfőn a település közelében több mint egy hete történt hajóbaleset hetedik, utolsó áldozatának, a 18 éves Daniellának a holttestét