Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Március 12. 18:59, szerda | Helyi
Forrás: Mosonmagyarovar.hu

Barna edényes zöldhulladék-gyűjtés Mosonmagyaróváron

Barna edényes zöldhulladék-gyűjtés Mosonmagyaróváron

Tavaly év őszétől elindult Mosonmagyaróvár városban a barna edényes házhoz menő zöldhulladék gyűjtés.

"Azok a díjtartozás mentes ügyfelek, akik még nem igényeltek 60 literes zöldhulladék gyűjtő edényt a Barátság utca 8. szám alatti telephelyen tehetik ezt meg hétfőtől csütörtökig 07-15 óra között. Az edények díjmentes használatba kerülnek ügyfeleinkhez.

Amennyiben az ügyfélnek az edény űrtartalmát meghaladó hulladéka keletkezik, úgy lehetőség van 80 literes barna zöldhulladék gyűjtő zsák használatára, mely 280 forintos áron vásárolható meg a közszolgáltató Erkel F. u. 10. szám alatti irodájában. A zöldhulladék gyűjtő zsák beszerezhető azokban a kiskereskedelmi egységekben is, ahol a kommunális hulladékhoz ezidáig is lehetett zsákot vásárolni.

A zöldhulladék-gyűjtés 2014. évi első időpontja:
2014. március 17-21.

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a közszolgáltató kizárólag a barna 60 literes zöldhulladék gyűjtő edényben, illetve az erre a célra rendszeresített barna zöldhulladék gyűjtő zsákban a közterületre kihelyezett zöldhulladékot szállítja el, ezért kérjük ügyfeleinket, hogy kötegelve, vagy más színű edényben, zsákban hulladékot ne helyezzenek ki oda.

A közszolgáltató a gyűjtést úgy végzi el, hogy a zöldhulladékot elszállító gépkocsik egy utcában CSAK EGYSZER HALADNAK EL, így a Közszolgáltató tisztelettel kéri a lakosságot, hogy a meghirdetett gyűjtés első napja előtti nap este helyezzék ki a hulladéktároló edényt a közterületre."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.