Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2016. Február 26. 10:27, péntek | Helyi
Forrás: MKC SE

Beharangozó: alapszakasz 19. forduló

Beharangozó: alapszakasz 19. forduló

Három hét kihagyás után színvonalas és tempós mérkőzésen a Győri Audi ETO KC ellen tértünk vissza a bajnoki forgatagba.

Ezúttal viszont nincs egy perc megállás sem, hétvégén máris Budaörsre látogatunk és a sereghajtó ellen mérkőzünk.

Különösen szerencsés helyzetben van csapatunk, mivel lényegében négy nap leforgása alatt testközelből tapasztalhatják az abszolút elitbe tartozó Győri Audi ETO KC kvalitásait, majd pár nappal később a sereghajtó Budaörsiek képességeit is. Így a világ legerősebb bajnokságában mindkét véglettel ismerkedhetnek, ami azért is szerencsés véletlen csapatunk számára, mert a győriek elleni feszített tempó minőségi alapozást is szolgáltathat a hétvégi pontszerzéshez. Márpedig szándékaink ezúttal nyilvánvalóak, cél a győzelem, más kimenetel nem is igazán elfogadható számunkra.

Legutóbb mikor hazai pályán találkoztunk sem volt elfogadható más kimenetel, ennek ellenére lényegében az utolsó percekig komoly hullámvölgyekkel tarkítva kézilabdáztunk, az irányítást viszont nem engedtük ki a kezünkből, és uralmunk alatt tartottuk a mérkőzést. A látottak okoztak is ijedtséget rendesen a közönség soraiban, de bízzunk benne, hogy ezúttal annál valamivel könnyebben vesszük majd a kanyart. Igaz, a Budaörs azóta megerősödött, és összeszokottabb együttes is lett, és még egy győzelmet is könyvelhet magának. Január végén, egy nem mindennapi összecsapáson végül öt góllal verte a békéscsabaiak együttesét, amivel megmutatta, hogy súlyos nyeretlenségi sorozatot követően is tud tényező lenni az alsó házi küzdelmekben.



„Ellenfelünk is nyilvánvalóan érzi a lehetőséget, és jó ideje készül már erre a meccsre, ezért higgadt, koncentrált és könyörületet nem ismerő kézilabdát várok a lányoktól hétvégén. Közel két hete edzünk erre a mérkőzésre, azért, hogy ha bármilyen helyzetbe is kerülünk szombaton, akkor arra fel legyünk készülve és tudjunk megfelelő reakcióval előállni.” – tette hozzá Hlavaty Tamás vezetőedző.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.