Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Április 29. 17:36, szerda | Helyi önkormányzati
Forrás: Saját

Bemutatkozik az AQUA Szolgáltató Kft. új vezetője

Bemutatkozik az AQUA Szolgáltató Kft. új vezetője

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2015. május 15-én Leitner László távozik az AQUA Szolgáltató Kft. éléről és a Panta Aqua Vízpalackozó Zrt. vezetőjeként folytatja szakmai pályafutását.
Csapó Imrével beszélgettem, aki Leitner Lászlót váltja az AQUA Kft. ügyvezető igazgatói posztján.

Hogy érzed most magad?

Kicsit felemás érzéseim vannak, egyrészt nagyon örülök, hogy ilyen bizalmat kaptam, másrészt kihívásnak érzem. Van bennem egy egészséges mértékű feszültség, de nem is baj, ha néha egy kicsit magasabb rezgésszámon pörög az ember. Várok az új feladatokra!

Mennyire könnyíti meg a dolgodat, hogy eddig az AQUA Kft. főmérnökeként dolgoztál?

Én 25 évig gyakorlatilag csak műszaki dolgokkal foglalkoztam. Az új munkakörömben alapvetően több a felelősség. Emellett a mi életünket nagyon meghatározzák a külső behatások, jogszabályváltozások, ezeknek megfelelni új feladat számomra.
Belső ember vagyok, talán egy pici „belső vaksággal” is – de ez meg fog változni, mostantól egy kicsit más szemszögből kell néznem a dolgokat. Viszont ismerem belülről a cég működését, pontosan tudom mik az előttünk álló feladatok.
Az AQUA Kft. minden elvárásnak meg tudott felelni az elmúlt időszakban. Egy jó csapat dolgozik itt együtt, ezután is nagyon számítok rájuk! Ez a cég nem épületekből vagy autókból, hanem emberekből áll és közösen fogunk megfelelni a követelményeknek a továbbiakban is.

Milyen terveid vannak?

Nem tervezek szervezeti átalakítást, nem szeretnék felforgatni semmit, hiszen tovább akarom vinni az ügyeket. Nem változásokat látok, hanem feladatokat a különböző területeken…

A Panta Aqua Zrt. tulajdonképpen az AQUA Kft. „gyermeke”. Továbbra is megmarad a kapcsolat a két cég között?

A kapcsolatunk megmarad, egyrészt mivel a Szigetközi Friss víz kitermelése a Feketeerdei Vízműtelepen történik. Emellett személyes okok miatt is természetesen, hiszen Lacival 21 évig dolgoztunk együtt. A két cég működése viszont teljesen eltérő. A Panta Aqua Zrt. alapvetően termelési-, kereskedelmi tevékenységet folytat. Ettől nagyon különbözik a vízi közmű ágazat, ami egészen más feladatokkal, prioritásokkal jár.

Mi az, amivel szerinted megnyerted a döntéshozókat, ami miatt tied lett ez a pozíció?

25 éve dolgozom a Vízműnél. Ismernek. Mindig becsületes munkát végeztem és szeretném hinni, hogy ennek a 25 év munkának ez a bizalom a jutalma!


Csapó Imre eddig az AQUA Kft. főmérnökeként dolgozott. 46 éves, házas, egy középiskolás és egy főiskolás lány édesapja. Szabadidejét is a víz „uralja”, hiszen nagy kedvelője a vízi sportoknak. De a túrázás, kerékpározás és az olvasás is kikapcsolódást nyújt számára. Mint mondja; „Tisztában vagyok vele, hogy mostantól jobban be kell osztanom az időmet, de a családi és szabadidős programokra szükség van, hiszen ezek adják a feltöltődést!”


Sok siket kívánok az InfoMosonmagyaróvár Szerkesztőségének nevében!

Párizs Eszter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: