Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 12. 07:33, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Börtönbe csukják a kaszást

Börtönbe csukják a kaszást

Gyorsított eljárás keretében állították bíróság elé, aki a napokban, Györgytarlón összevert egy férfit a kocsmában, majd egy kaszával tért vissza.

A nyomozás adatai szerint egy gyöngytarlói férfi ittasan vitatkozott, majd összeverekedett egy másik férfivel a helyi kocsmában. A megvert ember súlyos sérüléseket szenvedett. Ezután a presszó többi vendége számon kérte az ittas férfi viselkedését, aki távozott, majd rövidesen egy kaszával érkezett vissza, azzal a felkiáltással, hogy mindenkit lekaszabol.

A kocsma tulajdonosa kizárta a részeg randalírozót, aki a kaszát a fakerítésbe állította, majd feldühödve több ablakot is betört. Az időközben értesített rendőrök a férfit előállították, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, súlyos- és könnyű testi sértés, rongálás, illetve zaklatás miatt eljárást indítottak ellene, majd gyorsított eljárás keretében bíróság elé állították.

A testület 4 év 4 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte a férfit. (rá)

HavariaPress

Címkék: bíróság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.