Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2014. November 03. 08:06, hétfő | Helyi
Forrás: MKC SE

Bravúros döntetlen a Balaton parti gárda ellen

Bravúros döntetlen a Balaton parti gárda ellen

Női kézilabda NBI: Alapszakasz 8. forduló MKC SE – Siófok KC-Galerius Fürdő 25:25 (14:14)

A Siófok találata nyitotta meg a küzdelmet, viszont a mosonmagyaróváriak nem engedték, hogy ellenfelük meglépjen tőlük. Nyolc percig őrizte előnyét a vendég gárda, ekkor Tóth Gabriella hétméterese hazai vezetést szerzett. A félidő hátralévő része fordulatos párharcot, végül pedig döntetlen állást teremtett. A hazaiak addigi teljesítményéből következtetve a mosonmagyaróvári közönség bizakodva várhatta a második félidőt.

Ennek ellenére a lányok nem úgy folytatták, ahogy arra számítani lehetett. Tíz percig nem találták magunkat, és szünet előtti formájukat. Végül a közel hatperces gólcsendet Filipovic bombája törte meg. A végjátékig dolgoztak a hátrányon, amit a félidő elején halmoztak fel. Eközben a játék képe felerősödött, és néhol egészen bravúros formát mutatott. Végül az emberhátrány ellenére is sikerült ledolgozni a különbséget, és valamilyen értelemben felül kerekedni a Siófoki cápalányokon.

Mestermérleg

Róth Kálmán: Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, végig látványos tartással játszottak. Ennek ellenére, ha egyes játékhelyzetben kicsit higgadtabbak vagyunk, és néhány ziccert kihasználunk, akkor akármi lehetett volna. Esélyesebb ellenfél ellen sikerült kollektív munkával egy remek meccset játszani.

Vlagyimir Golovin: Ahogy előtte is mondtam, hatvan percen keresztül várható a küzdelem, ez így is lett. Fiatal ellenfelünk jól játszott, mi pedig formán kívül teljesítettünk, mint védekezésben, mint támadásban.

MOSONMAGYARÓVÁRI KC SE–SIÓFOK KC-GALERIUS FÜRDŐ 25–25 (14–14)
Mosonszolnok
, 350 néző. V: B. Pech, Vágvölgyi

Mosonmagyaróvár: Schneck – Kndeliková, Gyimesi 2, TÓTH G. 9 (3), DOMBI 3, Sz. Filipovics 4, HAJTAI 6. Csere: Szemerei (kapus), Hanczvikkel, Kopecz, Élő, Kiss K. 1, Puhalák, Marincsák. Edző: Róth Kálmán

Siófok: Pastrovics – Such 4, SZEKERCZÉS 8, WÖRZ 3, Piedade 1, Orbán A. 4, Erdősi 4. Csere: Fauszt 1, Deáki, Szalai B., Szabadfi. Edző: Vlagyimir Golovin

Kiállítások: 12, ill. 10 perc
Hétméteresek: 4/3, ill. –

Utánpótlás eredmények

MKC SE – Siófok KC

NBI Junior: 30:30
NBI Ifi: 37:29

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.