Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Május 08. 08:11, kedd | Helyi

Családi nap Mosonmagyaróváron

Családi nap Mosonmagyaróváron

A Mosonmagyaróvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség és Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság, az elmúlt évek hagyományaihoz híven a tűzoltó kollégák családjainak "Majálist" tartott a tűzoltó laktanyában.

Sajnos a rendezvényhez Szt. Flórián eső formájában járult hozzá. A záporokkal és csepergő esővel tarkított családi napon feleségek, gyermekek, barátnők és a tűzoltó kollégák önfeledten szórakoztak a laktanya udvarán. A gyermekeknek kézműves sarok, ijjászat és a tűzoltó autók biztosították a szórakozást. A feszes szolgálatellátás mindennapjaiban szükség van az ilyen könnyed, közös szórakozásra. A testülethez tartozás, a kollégák összetartozásának erősítésére.


A kézműves sarokban testfestés, kifestők tették élménydússá a napot. A foglalkozásokon ajándék készítéssel készülhettek a gyerekek a közelgő anyáknapjára.
A Mosonmagyaróvári ijjászok is sokat tettek a felnöttek és a gyermekek szórakoztatásáért. Minden érdeklődő (akikből sok volt) kipróbálhatta a különböző ijjakkal való lövést.
A közös együttlét fontos kapcsolódási pontja a terített asztal. Kollégánk, Schmitzhofer Zoltán nagyon finom sertéspörkölttel és vadragúval biztosította a tűzoltók és családjaik vacsoráját.


Az időjárás ellenére is elmondhatjuk, hogy egy nagyon szép és élménydús nappal ünnepelte a kirendeltség tűzoltók védőszentjét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.