Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Május 13. 16:47, vasárnap | Helyi
Forrás: saját

Díjazták a minőséget – Superbrands-díjas lett a SZUPERINFÓ hálózat

Díjazták a minőséget – Superbrands-díjas lett a SZUPERINFÓ hálózat

Szuperinfó országos laphálózat az elmúlt évek sikereire tekintettel 2012 áprilisában elnyerte a legkiválóbb hazai márkáknak évről évre odaítélt Superbrands díjat.

Az elismerés megmutatja, mely márkák szolgálhatnak példaként azon hazai piaci szereplők számára, amelyek fejlődni és tanulni szeretnének a jövőben a márkaépítés tekintetében. Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt ügyfeleinknek, partnereinknek mindennapi választásukhoz.

A díj olyan pozitív visszajelzés brandünkről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet az elismerésre.

A 18 tagú, független szakemberekből álló bizottság az idén a Szuperinfó márkánkat is érdemesnek találta arra, hogy viselhessük a Superbrands 2012 védjegyet. Ez a kiemelkedő minőségi elismerés fontos visszajelzés számunkra, azt jelzi, hogy cégünk jó irányba halad és innovatív, erős márkaértékkel bíró társaságként tartják nyilván hazánkban.

A szakértői bizottság tagjai a márkákat a következő elv alapján értékelik:
„A Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, melyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek.”
A nemzetközi definíción túl a bírák figyelembe veszik az adott brand tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a márka reputációját, a vállalat goodwilljét, etikai megítélését, közismertségét, tudatos innovációját és márkastratégiáját.

Az 1138 vidéki településen megjelenő Szuperinfó laphálózat továbbra is biztosítja azt, hogy akár csak egyetlen városban, de ha kell, az egész országban megjelenjenek partnereink hirdetései.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.