Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Augusztus 20. 18:36, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Döbbenet: holtan, átlőtt fejjel találták meg a dunakiliti milliárdos 27 éves fiát

Döbbenet: holtan, átlőtt fejjel találták meg a dunakiliti milliárdos 27 éves fiát

Még van valami terve velem az Istennek, egyébként nem hagyná, hogy szenvedjek, és engem szólított volna magához! - suttogta a telefonba alig hallhatóan a Győr-Moson-Sopron megyei milliárdos, Csebi Pogány Alajos (képen, 80)

Az ékszerkereskedelemben és ingatlanbefektetésekben érdekelt magyar milliárdos mély gyásza fel nem fogható, elvesztette a francia Riviérán élő fiát, Attilát (†27).


- A hét végén emléktáblát állítunk Attilának Dunakilitin, a családi mauzóleumban. Nem, még mindig nem tudjuk, mi és miért történt. Ő Cannes-tól 10 kilométerre, Mandelieu-ben lakott egy villában. Anyukája szerint én vagyok a hibás... Pedig én mindenkivel csak jót tettem az életemben, engem annál több megaláztatás és bánat ért...

Szombaton még beszéltünk telefonon, mondta, „apa, hétfőn jönnek a mesterek", az úszómedencéjét építették volna. Hétfőn már hiába hívtam, nem vette fel. Egyre rosszabb gondolataim támadtak... Mostani feleségem fiát küldtem kedden oda, hogy nézze meg, mi történhetett... Ő találta meg Attilát a hálószobájában, átlőtt fejjel... - csuklott el az apa hangja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.