Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Augusztus 16. 23:31, szerda | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Dupla edzőmeccs, dupla győzelem

Dupla edzőmeccs, dupla győzelem

Augusztus 16-án ismét dupla mérkőzés előtt állt a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club, amely ez alkalommal a szintén NB I/B-s Pénzügyőrt fogadta.

A kemény edzéseknek és a múlt heti edzőmeccseknek már jól látszott az eredménye, hiszen ellenfelünk mindössze negyed óráig tudott partiban lenni. 15 perc után még 8-8 volt az állás, ezt követően viszont beindult a mosonmagyaróvári gépezet és a szünetre már 18-10-re vezettek Bognár Róbert lányai. A folytatásban sem változott sokat a játék képe, az MKC-s hölgyek folyamatosan növelték előnyüket és végül 39-25-re nyertek.

A Pénzügyőr SE délután sem tudta megnehezíteni a mosonmagyaróvári kézilabdás hölgyek dolgát, egy percig sem volt kérdés, melyik a jobb csapat. A második összecsapáson többen is kiemelkedően teljesítettek, Kopecz Barbara 9 gólig jutott, és remekül mutatkozott be a junior Eb-ről hazatérő, és a csapathoz a héten csatlakozó Giricz Laura is. Az MKC mindkét mérkőzésen nagyarányú győzelmet aratott, a két találkozón az óvári kézisek összesen 75 gólt lőttek és csak 39-et kaptak.

Bognár Róbert csapata legközelebb pénteken 11 órakor lép pályára az UFM Arénában a Prága ellen.

11 óra MKC-Pénzügyőr 39-25 (18-10)

18 óra MKC-Pénzügyőr 36-14 (15-6)

Mosonmagyaróvári KC SE –Pénzügyőr SE 36-14 (15-6)

UFM Aréna, 200 néző

Jv.: Bőhm, Tóth

MKC: Dányi – Tóth M. 3, Kopecz 9, Németh V. 3, Giricz 4, Csala, Töpfner. Csere: Oláh (kapus), Hajtai 3, Bedő-Farkas 4, Bízik B., Tilinger 1 (1), Horváth B., Gyimesi 1, Hegedűs 3 (3), Rábai 2, Bardi 3. Vezetőedző: Bognár Róbert

Pénzügyőr: Hlogyik – Ferenczy, Oláh 1, Sztankovics 2, Balogh Sz. 1, Rózsás 3, Szécsi 1. Csere: Kőhalmi (kapus), Karsai 2 (2), Csepregi, Vernes 2, Szász-Fejér 1, Porobic, Burai 1, Pasqualetti. Vezetőedző: Kovács Attila

Kiállítások: 2, ill. 12 perc

Hétméteresek: 6/4, ill. 3/2

Bognár Róbert, az MKC vezetőedzője: "Frissebbek voltunk, mint a korábbi edzőmérkőzéseken, és ez a sebességünkön is meglátszott. Sok játékelemet kipróbáltunk a mai nap, az ellenfélnek köszönhetően például egy félidőn keresztül gyakoroltuk a hét a hat elleni védekezést is, ami jól működött. Voltak pozitív jelek a játékban, látszik, hogy egy ideje már együtt készülünk. Azt vettem észre, hogy a lányok közül néhányan nagyon élvezték a játékot, ezt szeretném látni mindenkin."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.