Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Április 30. 09:58, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Egyre röhejesebb: Puzsér és Hajdú egymást perli

Egyre röhejesebb: Puzsér és Hajdú egymást perli

'-A felesége meztelen seggét árulja'

Puzsér Róbert büntetőfeljelentést tett Hajdú Péter ellen, míg a televíziós Puzsérral szemben több pert is kilátásba helyezett. Hajdú szerint Puzsér nemcsak őt, de a családját is bántotta egyik írásában, a kritikus viszont azt állítja, hogy Hajdú Péter megfenyegette őt.

Hajdú Péternél betelt a pohár, és úgy döntött, pert indít Puzsér Róbert ellen. A kritikus néhány nappal ezelőtti írása vágta ki Hajdúnál a biztosítékot, amelyben már nemcsak a műsorvezetőről, de családjának életéről is véleményt alkotott közösségi oldalán.

"...Hajdú Péter úgy televíziós producer, hogy a műsorai nem csak szarok, de még csak nem is sikeresek, úgy műsorvezető, hogy nem tud beszélni, amihez viszont kiválóan ért, az a felesége meztelen seggének a címlapokon való kiárusítása. (...) Az igazi áldozatok azonban a gyerekek. Mohó és gátlástalan szüleik elveszik tőlük a gyerekkorukat, a család intimitását, vásári mutatványos majmokként hordozzák körbe őket a médiában, hogy apu meg anyu karrierje és bankszámlája még nagyobb fordulatszámon pörögjön. Kevés gyerek születik ilyen szerencsés és szerencsétlen körülmények közé, mint ők ketten..." - olvasható egy részlet Puzsér Róbert szerdai Facebook-bejegyzéséből.


Hajdú Péter saját közösségi oldalán így fejtette ki véleményét péntek délelőtt:

"Létezik ebben az országban egy alak, akit nem ismerek, munkásságáról annyit tudok, hogy a Budapest TV-n volt egy telefonos műsorban műsorvezető, ahol primitív, minősíthetetlen stílusban beszélt a betelefonálókkal, majd pár hétig szerepelt az egyik tehetségkutató műsorban. Ez a felkapaszkodni vágyó szerencsétlen a fejébe vette, hogy beleköt politikusokba, televíziósokba és gyakorlatilag mindenkibe, aki ott van, ahova ő szeretett volna eljutni. Valamiért a rögeszméje lettem. Eltorzult lelke nem viseli el a sikertelenséget; azt, hogy már a Budapest TV internetes felületére sem kell. Sérteget, gyalázkodik, bánt. Nemcsak engem, hanem már a feleségemet is valamint imádott gyermekeimet. Egyikünk sem ismeri, s egyik sem bántotta! Itt és most, először és utoljára jelzem: az elmúlt időszak gyalázkodásait összegyűjtve több polgári és büntető pert indítunk egy Puzsér Róbert nevű szerencsétlen, önjelölt kritikus ellen! Kérem a kollégákat és a sajtó képviselőit, hogy többet ebben az ügyben ne keressenek! Én továbbra is teszem a dolgom, magammal és a családommal foglalkozom, s nem a gyalázkodókkal! Szép napot nektek!"


Hajdú Péter üzenetében azt kérte, ne keressék az ügyben, Puzsér Róbert viszont nyilatkozott. Elárulta: ő egy nappal korábban már feljelentette a televízióst, és ezt szintén közölte közösségi oldalán.

"Tegnap felhívott telefonon, és megfenyegetett, hogy szétb*ssza a fejemet, ma meg már ő perel be engem? Hát ez kurva jó! Megfenyegetett, ezért büntetőfeljelentést tettem ellene. Ő mire fel indít pert? Ha elmegy egy olyan ügyvédhez, akinek van diplomája, az azonnal elmondja neki, hogy nem vagyok perelhető. Hagyjuk is, ez komolytalan! Azért, mert leírtam, hogy a gyerekeit meg a feleségét magazinokban árusítja ki? Nevetséges! Amíg ebben az országban szabad véleménynyilvánítás van, addig Hajdú Péter engem hiába perel" - magyarázta a Puzsér Róbert, aki hozzátette: senki nem bántotta Hajdú Péter családját, ő csupán a véleményét írta le a gyerekek védelmében, ehhez pedig joga van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.