Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Április 30. 08:55, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mti/fotó: police.hu

Elfogtak egy marihuánát termesztőt Nógrádban

Elfogtak egy marihuánát termesztőt Nógrádban

Elfogott a rendőrség egy 32 éves férfit, aki marihuánát termesztett kertjében, Nógrád megyében - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata csütörtökön a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a Készenléti Rendőrég Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószerbűnözés Elleni Osztályának rendőrei kedden azért mentek ki a családi házhoz, mert a német társszerv március végén jelezte, hogy elfogott egy 3,7 kilogramm marihuánát szállító férfit az osztrák határ közelében, és a drog eredetét illetően a nyomok Magyarországra vezetnek.

A nyomozók házkutatást tartottak a házban, ahol egy professzionálisan kialakított, már leszüretelt marihuánaültetvényt, valamint még megmaradt 21 tő - az előzetes szakértői vélemény szerint - cannabis növényt találtak - írták.

Hozzátették: a helyszínen talált tárgyakból és eszközökből megállapították, hogy az elfogott 32 éves férfi megkezdte az ültetvény felszámolását és költöztetését, azonban ezt a rajtaütéssel sikerült megakadályozni.

A nyomozók a férfit előállítása után kábítószer birtoklása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során a gyanúsított érdemi vallomást tett. A férfi szabadlábon védekezik - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.