Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Február 19. 08:01, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Elfogtak egy nyugdíjaskorú dílert

Elfogtak egy nyugdíjaskorú dílert

Őrizetbe vették a rendőrök egy 64 éves gyanúsítottat, aki a megalapozott gyanú szerint „krétával” és „kristállyal” kereskedett.

Egy jászkiséri férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy rendszeresen, anyagi haszonszerzésre törekedve értékesített 1000 forintos pakk vagy 5500 forintnyi gramm áron új pszichoaktív anyagot fiatal- és felnőttkorú helyi és környékbeli lakosoknak. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság és a Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendészeti Igazgatóság Tisza Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály műveleti egységének közreműködésével elfogták és előállították a jogsértőt a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására – részletezte a rendőrség.

A nyomozók kutatás során 73 és fél gramm – az előzetes vegyész szakértői szakvélemény szerint – új pszichoaktív anyagot, 2 maroklőfegyvert és lőszereket foglaltak le, továbbá vagyonvisszaszerzési tevékenység keretében 3 kocsit, értékes műszaki berendezéseket, ékszereket és több mint 1 millió forint készpénzt biztosítottak.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.