Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Október 06. 10:53, péntek | PR

Érje el céljait céges ajándékok segítségével!

Érje el céljait céges ajándékok segítségével!

Szeretné sikeresebbé tenni vállalkozását? Fontosnak tartja, hogy mind többeket elérhessen a kínált termékekkel, szolgáltatásokkal? Nem tudja a módját annak, miként lehetne a promóció megfizethető?

Gondolt már arra, hogy reklámajándékok segítségével építse a céges image-et, és növelje eladási mutatóit? Az emblémázható céges ajándékok még soha nem voltak ilyen népszerűek, mint napjainkban. Egyre több vállalkozás dönt úgy, hogy a megfizethető és kreatív megoldás mellett teszi le a voksot.

Megfizethetőség és hatékonyság

Nem véletlen a terület kedveltsége, ugyanis a hagyományos reklámköltségekkel összehasonlítva olcsóbban kihozhatók a céges ajándékok. Szintén mellettük szól, hogy nem pusztán egyetlen reklám erejéig vannak jelen a piacon, hanem ha valóban használatba is lesznek, akkor akár hónapokon, éveken keresztül hirdetik a cég nevét. S hogy mi a használhatóság kritériuma? Természetesen a praktikusság. A céges ajándékok csak úgy váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, ha azok praktikusak a mindennapokban. E tekintetben a szezonális ajándékok nyáron vagy például ősszel remek választásnak bizonyulnak. Nyáron a fesztivál-és a strandszezon kínál remek lehetőségeket az olcsó reklámajándékok terjesztésére, ősszel pedig a kirándulások kedvelőit érdemes megcélozni. A strandtörölközők, a strandlabdák, vagy éppen a polár takarók és a kulacsok mindig jó választásnak bizonyulnak.

Céges ajándékok egész évben

Természetesen sokan érdeklődnek kifejezetten az olyan céges ajándékok iránt, melyek egész évben hasznosak. Tipikusan ilyenek az irodai körülmények között használatos tárgyak, például a névjegykártyatartók, a szövegkiemelők, tollak, vagy a férfiak és nők által is favorizált Power bank, és a praktikus adathordozást lehetővé tevő USB memória. Mindezeknek elérhetőek a prémium kategóriás verziói is, melyek akár kialakítás, akár tudás szerint magasabb színvonalat képviselnek. Céges ajándék választás alkalmával érdemes szem előtt tartani, hogy a vásárlókat szeretnénk meglepni, vagy a cég üzleti partnereinek kedveskednénk valamivel. Az üzleti kapcsolatok előmozdítását is szolgáló céges ajándékok esetében megéri a prémium kategóriára törekedni.

Ajándékok év végéhez közeledve

Ugyan még csak szeptembert írunk, de a céges ajándékok piaca már ekkortájt kezd felpörögni. A legtöbb cégnél az év végéhez közeledve egyre sűrűsödnek a teendők, tehát hasznos, ha a rendszerint karácsony környékén aktuálissá váló céges ajándékozáshoz a megfelelő darabokat minél hamarabb kiválasztjuk. A kínálat igen széles, így tevékenykedjünk bármilyen területen is, biztosan találhatunk majd a céges image-nek és pénztárcánknak is ideális céges ajándékokat.

Apropó, image-építés! Ne feledkezzünk meg arról, hogy az emblémázható ajándékok minőségével sokat elárulhatunk arról, milyen színvonalat nyújtunk, és mennyire tartjuk fontosnak a megajándékozott céges partnereket. Törekedjünk tehát arra, hogy prémium kategóriára essen a választás. Ha az üzleti kapcsolat kissé távolabbi, akkor viszont inkább maradjunk a megfizethetőbb árkategória mellett, ugyanis ellenkező esetben kellemetlen helyzetbe hozhatjuk a másikat.

A napjainkban minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendő céges ajándékok magukban hordozzák a lehetőséget, hogy folyamatosan jelen legyünk a piacon logónkkal, elérhetőségünkkel. Céges partnereink megajándékozásával pedig kifejezhetjük odafigyelésünket, ami előrevetítheti a további eredményes együttműködést.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.