Városlista
2024. június 7, péntek - Róbert

Hírek

2017. November 26. 09:22, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Esőt, szelet és még havat is hoz a hidegfront

Esőt, szelet és még havat is hoz a hidegfront

Fokozatosan kelet felé vonul a csapadékzóna vasárnap az országban. Délelőtt északnyugaton megszűnik az eső, keleten még este is várható csapadék. Mindezt helyenként széllökések is kísérik

- közölte előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. A részletek szerint kezdetben országszerte borult lesz az ég, majd délután a Dunántúlon elvékonyodik, többfelé fel is szakadozik a felhőzet. Délelőtt északnyugat felől egyre nagyobb területen megszűnik az eső, a Dunától keletre azonban még délután is várható további csapadék.

Az Északi-középhegység magasabb részein havas eső, hó is hullhat. Az északnyugati, északi szelet sokfelé erős, a Dunántúlon néhol viharos lökések kísérik. A hőmérséklet napközben alig változik, 3 és 8 fok között alakul, lesznek területek az országban, elsősorban északkeleten, ahol a reggeli órákban lesz a legenyhébb az idő.

Címkék: eső, , időjárás, szél

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 07. 08:47, péntek | Belföld

KSH: 6,4 százalékkal nőtt az ipari termelés áprilisban

2024 áprilisában az ipari termelés volumene 6,4 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit, míg munkanaphatástól megtisztítva 2,4 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól

2024. Június 07. 08:46, péntek | Belföld

Visszalép a Fidesz jelöltje Budapesten!

Szentkirályi Alexandra visszalép a főpolgármester-jelöltségtől, és támogatóit arra kéri, szavazzanak Vitézy Dávidra. A Fidesz-KDNP jelöltje ezt pénteken reggel jelentette be közösségi oldalán.

2024. Június 07. 07:18, péntek | Belföld

Nagy Márton: visszaszereztük, újra magyar kézben a reptér

Visszaszereztük, újra magyar kézben a reptér - jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter csütörtökön a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) közleménye szerint.

2024. Június 07. 07:13, péntek | Belföld

Átadták a Kalocsa és Paks között épült új Duna-hidat

Átadták a Kalocsát és Paksot összekötő, Tomori Pál egykori kalocsai érsekről, hadvezérről elnevezett új Duna-hidat, valamint a hozzá kapcsolódó 512-es főút új szakaszát csütörtökön.