Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Szeptember 08. 19:32, szombat | Kék hírek
Forrás: MTI

Felfegyverkezve vett elégtételt öccse bántalmazóján egy férfi Székesfehérváron

Felfegyverkezve vett elégtételt öccse bántalmazóján egy férfi Székesfehérváron

Fejszenyéllel hadakozva vett elégtételt öccse bántalmazóján egy férfi Székesfehérváron, ellene súlyos testi sértés, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást a rendőrség – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.

Németh-Kész Mónika tájékoztatása szerint az egyik székesfehérvári szórakozóhelyen előző éjszaka szólalkozott össze egy 23 éves csákvári és egy 31 éves gárdonyi férfi, majd a fiatalabbik eltörte a másik orrát. A sértett bátyja, a szórakozóhely egyik alkalmazottja, az épület előtt megtalálta az elkövetőt, akit előbb egy fejszenyéllel hasba vágott, majd tarkón ütötte és megrugdosta. A két sérült férfit kórházba szállították.
Az öccse bántalmazójára támadó 34 éves gárdonyi férfit a lakásáról állították elő, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.
A kórházban lévő 23 éves csákvári férfit később hallgatják ki. Vele szemben súlyos testi sértés miatt indult büntetőeljárás.

Címkék: Bűnügy-erőszak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön