Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2023. Január 26. 14:37, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Férfidivat 2023-ban – a legfontosabb trendek bemutatása

Férfidivat 2023-ban – a legfontosabb trendek bemutatása

A dizájnerek egyre inkább a divat ökológiai aspektusával törődnek, ezért ahelyett, hogy új trendeket hoznának létre, megpróbálnak néhányat átültetni a következő szezonba.

A 2022-es évet a férfidivatban a sportos elegancia, a bőrkabátok és bomberdzsekik, az új szabásformák, a bő öltönyök és a kockás ruhák jegyében determináltuk. Ha követted az akkori divattrendeket, és legalább némelyikkel felszerelted a ruhatáradat, jó hírünk van: a tavalyi trendek egy része 2023-ban is aktuális lesz! Hogy melyek ezek? Mutatjuk!

Sportos elegancia

Az elegáns ruhatárelemek sportos, athleisure vagy smart casual stílusként emlegetett gardróbdarabokkal történő kombinálása már több szezon óta rendkívül divatos, és ez alól 2023 sem lesz kivétel. Tehát csak mixeld jól az öltönynadrágot a pulóverekkel és a sneaker cipőkkel, a kabátokat vagy az ingeket pedig a tréningruhákkal. Ha némi inspirációra van szükséged a fronton, akkor szemezgess kedvedre a CCC fashion blog tartalmakból!

Szettek

A stílusos szettek a világjárvány idején váltak ismertté, férfi atlétagarnitúrák formájában, a későbbi években pedig pulóverből és nadrágból, vagy akár kabáttal kiegészített változatokkal bővültek. Minden azt mutatja, hogy ez egy hosszú távú trend, és az ilyen típusú összeállítások 2023-ban is divatosak lesznek: a színes öltönyöktől a farmer garnitúrákon át formaruhákig. Ha már a szetteknél tartunk, egy másik trend a férfi divatban ebben a szezonban a teljes denim megjelenés. A bő farmerrel kombinált farmerdzseki az Y2K stílus, azaz a 2000-es évek divatjának fémjelzője, amelynek hatása már a tavalyi szezon kifutóin is meglátszott. Ha a ruhatáradban van egy pár évvel ezelőtti farmerszett, itt az ideje felfrissíteni! Persze gondold át a hozzáillő lábbelik potenciálját is, amelyben a CCC rendkívül széles árukészlete támogat majd, akár az online, akár a személyes vásárlók táborát erősíted.

Intenzív színek

Mióta az intenzív zöld az őt népszerűsítő divatház tiszteletére megkapta a „bottega zöld” elnevezést, és a bordó vagy akár a tűzpiros tökéletes kontrasztnak bizonyult a visszafogott, fekete, geometrikus szettekhez, az intenzív színek egyre népszerűbbek. Olyannyira, hogy továbbra is jelen vannak a 2023-as trendekben. Fogadhatsz egy színes összképre, vagy választhatsz egyetlen erős árnyalatú ruhadarabot, például egy pólót, egy baseball sapkát vagy akár egy sportcipőt is.

Kockás

Az időtlen kockás minta még a 2023-as tavaszi-nyári szezonban sem hagyja el a trendeket. A halszálkát vagy a sakktáblát általában az őszhez és a télhez kötik, de ennek nem feltétlenül kell így lennie. A kockás öltöny rendkívül elegáns, és számos alkalomra megfelel, beleértve a kevésbé formális eseményeket is. Ha az öltöny nem a kedvenc ruhadarabod, akkor a kabátokon, ingeken, nadrágokon és kiegészítőkön is játszik a kockásplédhatás. Ne feledkezz meg arról sem, hogy a férfi öltönyt már nem csak hivatalos alkalmakra hordják. Egyre gyakrabban találkozhatunk vele a világ divatfővárosainak utcáin hétköznapi kiadásban is – sima pólóval vagy garbóval és sportcipővel kombinálva. Neked bejön?

Címkék: ccc, divat, férfidivat, ruha, stílus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.