Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Április 15. 13:47, hétfő | PR

Fogadjunk, hogy felkészítünk az angol középfokú nyelvvizsgádra!

Fogadjunk, hogy felkészítünk az angol középfokú nyelvvizsgádra!

Sokéves tapasztalatunkból tudjuk, nem könnyű középfokú angol bizonyítványt szerezni. Tanulás nélkül legalábbis. Éppen ezért átadunk neked minden segédanyagot, hogy lazán vehesd az akadályt!

Az Euroexam honlapja igazi kincsesbánya: egy helyre összegyűjtöttünk annyi tesztsort, tippet, letölthető hanganyagot és felkészülési tervet, hogy ha vizsga előtt átrágod magad rajtuk, kitöltöd és a megoldókulcsokkal kiértékeled a feladatsorokat, gyakorlatilag kizárt, hogy meglepetés érjen élesben. Apropó, azt említettük már, hogy mindezért egy forintot sem kell fizetned?

Két szó az Euroexam szellemiségéről

Mi nem hiszünk abban, hogy értelmetlen magolással érdemi nyelvtudást lehet szerezni. A világban nem bonyolult szóvirágokba kavarodó emberek értik meg egymást, hanem azok, akik képesek valóban kommunikálni. Nálunk ezért minden írásbeli és szóbeli teszt szövegértésedet, kommunikációs képességeidet állítja mérlegre. Célunk, hogy használható és a mindennapokban alkalmazható tudást szerezz.

Mindez az összes vizsgaszint esetén igaz. Mindegy, melyik nyelvet tanulod, mindegy, milyen vizsgára készülsz – a német alapfokú, az angol középfokú feladatok ugyanúgy megtalálhatók ingyenes online adatbázisunkban. A megoldókulcsokkal pedig egyből ellenőrizheted teljesítményedet, nyomon követheted fejlődésedet, így tudni fogod, mikor állsz készen a vizsgára. Tanulás mellett átnézheted, kiismerheted az alkalmazott pontozási és eredményszámítási modellt, ami további segítséget nyújt neked a sikerhez. Fontos előny ugyanis tudni, mi van a vizsgabizottság fejében, a helyes nyelvtan, a széles szókincs, a tiszta megfogalmazás ér-e több pontot.




Közös célunk, hogy nyelvvizsgát szerezz

Nem véletlenül osztjuk meg vizsgázóinkkal mindezt a tudás- és információhalmazt. Nekünk az a fontos, hogy jól felkészült, tájékozott, magabiztos vizsgázókkal találkozzunk, akik nem ijednek meg a feladatoktól, képben vannak a rájuk váró megmérettetés részleteivel, és stabil, átgyakorolt tudásukra támaszkodva elsőre bizonyítványt szereznek.

Hiszünk abban, hogy nyelvet tanulni jó, sőt, élvezetes. Szeretnénk, ha nem csak kötelességből tanulnál németül vagy angolul, ha nem csak a nyelvtan, a szókincs, az igeidők magolására összpontosítanál, hanem olyan tudást szereznél, ami minden élethelyzetben használható. Vizsgára ugyan nem készülhetünk helyetted, de ahhoz minden segítséget megadhatunk – és meg is tesszük. Innentől csak rajtad áll – nyelvvizsgára fel!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.