Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Június 05. 15:31, kedd | Belföld
Forrás: police.hu

Forró csomagtartóból mentették meg a kölyökkutyákat

Forró csomagtartóból mentették meg a kölyökkutyákat

Megmentették a rendőrök azokat a kiskutyákat, amelyeket egy 69 éves férfi egy dobozban szállított a kocsi túlmelegedett poggyászterében Balatonalmádiban. A veszprémi lakos ellen büntetőeljárás indult.

A járőrök június 3-án 14 óra körül Balatonalmádi külterületén egy murvabánya közelében igazoltatták egy személykocsi vezetőjét. A jármű átvizsgálása során a járőrök a csomagtartóban egy dobozra lettek figyelmesek, melyben hat kiskutyát találtak. A kisállatok közül a forró levegőjű térben kettő már alig lélegzett. A rendőrök azonnal vízzel locsolták őket, és értesítették az ügyeletes állatorvost. A járművezetőt ezt követően előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A 69 éves veszprémi lakos ellen állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Balatonalmádi Rendőrkapitányság nyomozást indított.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.