Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Október 13. 00:00, vasárnap | Helyi

Futónadrág, sportnadrág, sport felső, futóruha – a Tchibo webáruház sportruházat kínálatából válogattunk

Futónadrág, sportnadrág, sport felső, futóruha – a Tchibo webáruház sportruházat kínálatából válogattunk

A mindennapi sport igazán elhivatottak számára a hideg napok beköszöntével sem szorul háttérbe, azonban ilyenkor különösen oda kell figyelni arra, hogy a megfelelő darabokat válasszuk,

ha továbbra is a szabadban szeretnénk rendszeresen mozogni. A Tchibo webáruház heti ajánlata épp ezért most a hidegebb időre is alkalmas sportruházatnak adta a főszerepet, hogy egy helyen találjunk mindent, amire csak szükségünk lehet!

A megfelelő nadrág kiválasztása biztos nem okoz majd gondot, hiszen a kínálatban rengeteg lehetőséget találunk! A fekete színben elérhető női termo futónadrág, ami puhán bolyhozott belső oldalával különösen jó hőszigetelő, miközben a széles és rugalmas, belső megkötős derékrésszel különösen kényelmes is. Kis cipzáras farzsebében elfér a kulcs, vagy az apró, a térdhajlatnál található hálós betoldások pedig csökkentik az erőteljes verejtékezést. A nadrágszárak vége cipzáros, belül pedig szilikon bevonatú, hogy a nadrág ne csúszkáljon. Emellett a cipzárnál, valamint a szárakon hátul fényvisszaverő elemek is találhatók, hogy szürkületben és sötétben is biztonságban lehessünk az utakon. Mindemellett a DryActive Plus kidolgozás gondoskodik a sportolás közben oly fontos tulajdonságokról is, így a nadrág anyaga lélegző, nedvességelvezető és gyorsan szárad!


Szintén DryActive Plus kidolgozással készült a két színben (fekete, illetve szürke mintás) kapható női sportnadrág széles, rugalmas derékrésszel, belső megkötővel készült, hátul kis cipzáras zsebbel, dinamikus szabásvonallal. A fekete verziót emellett fényvisszaverő elemek, a mintásat pedig divatos nyomott minta díszíti. A lapos varrásoknak köszönhetően különösen kényelmes, ráadásul a hűvösebb napokon akár aláöltözetként is viselhető a farmernadrág alatt. A nadrágokban található elasztán gondoskodik a formatartásról.


A DryActive Plus kidolgozás nem maradhat ki a sötétkék mintás női sportnadrág anyagából sem, melyen fényvisszaverő, nyomott minták találhatók a csíkos hatású hálós betoldásokon. Ezen a nadrágon találunk belső megkötőt a széles, rugalmas derékrészen, valamint egy kis, cipzáras zsebet hátul. A nadrágot még dinamikusabbá teszi az osztóvarrásokkal ellátott modern szabásvonal, így összességében egy különös megjelenésű, trendi, mégis funkcionális darabbal gazdagíthatjuk a sportruháink sorát, amely az őszi időszakban mindenképp jó szolgálatot tesz majd!


Bármelyik nadrág méltó párja lehet a két színben (sötétkék és piros) kapható női funkcionális termofelső, amely DryActive Plus kidolgozással, és puhán bolyhozott, optimális hőszigetelést biztosító belső oldallal készült. Különleges megjelenést biztosít, hogy a bordázott hatású betoldásai az anyag nyúlásakor megváltoztatják a színüket, miközben a kényelemről az ujjvégeken található kézmelegítő, a huvelykujjaknak való kivágás, és az állvédős elülső cipzár biztosítja. A felsőn emellett elöl és hátul is találhatók fényvisszaverő elemek!


A szürke színben kapható magas nyakú funkcionális felső magasan záródó gallérja cipzáras, hátul pedig kapucni is található, kis cipzárral záródó zsebe van a kulcsok számára, emellett fényvisszaverő nyomott mintái gondoskodnak a jobb láthatóságról. A hosszabbra szabott hátrész megvédi a derekunkat, miközben a felső szürke színével gyakorlatilag bármilyen szetthez nyugodtan felvehető, hogy edzés közben se kelljen lemondanunk a csinos megjelenésről!

A különösen puha, meleg és lélegző anyagból készült kötött polárkardigán szintén kapucnival, valamint magasan záródó gallérral készült, elöl pedig cipzáras, melyen állvédő található. Két oldalsó, cipzáras zsebében elfér a kulcs és a telefon, miközben puhán bolyhozott belső oldala optimálisan hőszigetel. A sportos, normál fazonú kardigán sötétkék színével ráadásul nem csak sportoláshoz, hanem akár egy lezserebb hétköznapi szetthez is nyugodtan viselhető, ami a fázósabbak számára igazi örömhír lehet!


A heti ajánlat mellett létezik állandó sportruházat kínálat is a Tchibo webáruházban, ahol természetesen rengeteg további ruhadarab közül válogathatunk, mindenféle sportághoz megfelelőt, legyen szó kifejezetten futásról, fitnesz edzésről, jógázásról vagy síelésről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.