Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Június 17. 09:14, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Gyarapodni látszik a Schobert család, de Hajdúék és Stohlék is tervezgetnek

Gyarapodni látszik a Schobert család, de Hajdúék és Stohlék is tervezgetnek

Celeb-bébik a láthatáron?

Schobert Norbi nemrégiben osztotta meg a rajongókkal túláradó örömét, amire az az örömteli tény szolgáltatta az okot, hogy Réka asszony rábólintott a negyedik babára. A kicsinek állítólag kislánynak kell lennie, hogy helyreálljon a nemek egyensúlya a Schobert családban.

Norbi újabb kétértelmű posztja, az egyik közösségi oldalon, tudatta a rajongókkal, hogy vacsorát készít, méghozzá hat személyre, s ez az apró utalás sokak szerint épp elegendő Réka asszony várandós mivoltának bizonyságául. Később Réka közölte, hogy nagy bejelentésre készülnek, s ezek után a rajongó tábornak kétsége sem fér ahhoz, hogy hamarosan érkezik a negyedik baba.

Nem jelenthet akadályt az sem, hogy a legidősebb Schobert csemete, Lara kézzel-lábbal tiltakozik az új kistestvér ellen, de nála ez szinte már normálisnak mondható, eddig is mindig így tett, ám amint megpillantja az aktuális kistesót, azonnal megváltozik a véleménye.

A házaspár nem titkolja, annak idején Norbi aggódott, amikor neje előállt a harmadik gyermek gondolatával, de végül nem bánta meg, ám igazán család centrikus, gondoskodó apává csak veleszületett szívbetegségéből felgyógyulva vált.

Hajdúéknál is érik a harmadik baba gondolata, ám a férj csakis azzal a kikötéssel egyezett bele, hogy neje nem akarja majd szuper gyorsasággal leadni a terhessége során felszedett plusz kilókat. Kata azt mondja, valahányszor babás barátokhoz mennek, kedvet kap maga is a babázáshoz, de amint eszébe jutnak a sírós, hasfájós, fogfájós, álmatlan éjszakák, azonnal lanyhul kicsit a hajlandósága. Ám végül is zöld utat adtak a bébinek, ha nem is azonnal.

Stohlék sem maradnak ki s jóból. A börtönbüntetéséből szabadult színész, a hírek szerint, átértékelte az életét, s aligha nem a családot találta a legfontosabbnak. Azok után, hogy korábban gyakorta mulatta át az éjszakákat, nemrégiben a saját bírósági tárgyalásáról is azzal az indokkal távozott, hogy a kislányáért kell mennie, ugyanakkor a párja, Ancsika kegyeit is keresi. Nem győzi meghálálni neki, hogy a bajban is kitartott mellette. Ancsika viszont mindennél jobban vágyik kislányuk mellé egy kisfiúra, s a hírek szerint, Stohl beleegyezésének révén, elhárult minden akadály a születendő baba elől.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.