Városlista
2019. december 15, vasárnap - Valér

Hírek

2019. Augusztus 13. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: Fehér Ló Közösségi ház

Gyerekfilmhét augusztusban a Fehér Ló Közösségi házban

Gyerekfilmhét augusztusban a Fehér Ló Közösségi házban

2019.augusztus 16-17-18-19. péntek – szombat –vasárnap - hétfő-kedd
17 óra! Idén nyáron a Fehér Ló Közösségi ház ingyenes filmvetítésekkel ajándékozza meg a gyermekeket.

A kínálatban szerepelnek klasszikus és újkeletű filmek is. Kihagyhatatlan lehetőség azoknak akik a városban töltik a szünidejüket.

2019. augusztus 16. péntek, 17 óra: Rango amerikai animációs film

Rango, a kaméleon egész életét egy terráriumban élte. Az unalmas egyhangúságnak azonban egy csapásra vége, amikor a család kedvencét véletlenül elveszítik a Mojave-sivatagban. A vándorútra kényszerült Rango útja hamarosan egy szó szerint poros vadnyugati városkába vezet, lévén Pornak nevezik a törvényen kívüli, fura lényekkel benépesült helyet. A kaméleon hiába veti latba kiváló alkalmazkodó-képességét, ha életben akar maradni, ennél többre van szüksége. Önhibáján kívül a városka seriffje lesz, mindenki benne látja a megmentőt, akire vártak.

107 perc, 2011. Korhatár nélkül megtekinthető!

2019. augusztus 17. szombat 17 óra: Így neveld a sárkányodat - amerikai animációs film

A Cressida Cowell sikerkönyve alapján készült film a melák viking harcosok és vad sárkányok világába röppenti nézőit. A történet középpontjában egy viking tinédzser áll, aki Berk-szigetén él, ahol a sárkányokkal való küzdelem a mindennapi élet része. Elérkezik a beavatás ideje, amikor hősünk bizonyíthatja rátermettségét törzsének és apjának. Ám, amikor találkozik egy sebesült sárkánnyal, és végül összebarátkozik vele, a kis "sárkányölő" világa a feje tetejére áll...

98 perc, 2010. Korhatár nélkül megtekinthető!

2019. augusztus 18. vasárnap 17 óra: Spongyabob: A mozifilm /The SpongeBob SquarePants Movie/ amerikai rajzfilm,

Kellemes, nyugodt az élet Bikinifenéken, ahol ananász a lakás és a herkentyűburger mindig friss és meleg a sarki Rák-csálóban. Valóságos Paradicsom, amit SpongyaBob Kockanadrág az otthonának nevez. Ám minden megváltozik, amikor lába kél Neptunusz király koronájának, és kiderül, hogy a gaz Plankton diktátori terveket dédelget. SpongyaBob és legjobb barátja, a kelekótya Patrick elindul, hogy felkutassák a koronát, és keresztülhúzzák Plankton számítását. A kalandokkal teli úton új világokat fedeznek fel, veszedelmes szörnyetegekkel találkoznak.

90 perc, 2004. 6 éven felülieknek!

2019. augusztus 19. hétfő 17 óra: Madagaszkár 3. amerikai animációs film

Alex, az oroszlán, Marty a zebra, Gloria a víziló, és Melman a zsiráf még mindig azon küszködnek, hogy hazajussanak szeretett városukba, New Yorkba, és persze Julien király és a pingvinek is csatlakoznak a komikus kalandhoz. Útjuk során átszelik Európát, ahol megtalálják a tökéletes álcát: egy vándorcirkuszt, amit átalakítanak - Madagaszkár stílusban.

85 perc, 2012. 6 éven felülieknek!

2019. augusztus 20. kedd 17 óra: Vuk magyar rajzfilm

Dargay Attila rajzfilm-klasszikusa a rendező 90. születésnapja tiszteletére digitálisan restaurálva visszatér a mozivászonra.

Az ismert történet kezdetén "gyermekáldás" van rókacsaládban. Mind életrevaló, de egy különösen csintalan. A szülők úgy vélik, nagyapjára ütött és ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Befogadja barlangjába és vadászni tanítja. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, és Karak legnagyobb örömére ügyes, bátor rókává fejlődik. Okosságát bizonyítja akkor is, amikor a rókalányt kiszabadítja a vadász fogságából. Egy hajtóvadászat során Karak feláldozza életét a fiatalok megmentéséért. Vuk és Iny családot alapítanak, majd sok borsot törtek a vadász és kutyái orra alá.

74 perc, 1981. 6 éven felülieknek!

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 12. 11:00, csütörtök | Helyi

Az évtized kiállítása a Cselley-házban

A legnagyobb magyar festő remekművei érkeznek a Cselley-ház megújult kiállítótereibe. December 14-től látogatható a Munkácsy-kiállítás

2019. December 12. 00:00, csütörtök | Helyi

Igazgatási szünet rendje a Városházán

Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadása a 2019. évi munkaszüneti napok körüli munkarendhez igazodva az alábbiak szerint alakul:

2019. December 12. 00:00, csütörtök | Helyi

Menetrendmódosítás december 15-től

A Volánbusz több településen és települések közötti járat útvonalán módosít 2019. december 15-től.

2019. December 12. 00:00, csütörtök | Helyi

MKC Karácsony - jótékonysági mérkőzés

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club az idei évben is megrendezi a már hagyományos karácsonyi ünnepségét.