Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. Október 16. 03:00, hétfő | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Győzelem az idegek harcán

Győzelem az idegek harcán

Az EU-FIRE Mosonmagyaróvár óriási csatában győzte le a legnagyobb riválisának tartott Swietelsky-Szombathelyt az NB I/B Nyugati csoportjának ötödik fordulójában.

Az idegenbeli csata több érdekességet is tartogatott a mieink számára, hiszen a találkozó egy részében csak kézi időmérésre volt lehetőség. Ráadásul a szombathelyi játékosok jócskán élvezhették a hazai pálya előnyét, elég csak annyit hozzátenni, hogy 14 percig voltunk emberhátrányban a mérkőzés alatt. A véleményezhető bíráskodás azonban nem zavarta meg a mieink játékát.

Az MKC végül 24-25-re nyert és megszerezte a szezon egyik legfontosabb győzelmét.

Bognár Róbert, az MKC vezetőedzője: „A találkozó elején még görcsösen játszottak a lányok, nagyon nyomta őket a tét. Aztán tíz perc után már sikerült átvennünk az irányítást, amelyet végéig meg is őriztünk. Nehéz mérkőzés volt, de erre is számítottunk, hiszen a szombathelyiek is fel akarnak jutni az első osztályba. Az első harcban mi győztünk, de a háborút csak sok sikeres csata után nyerhetjük meg.”



SWIETELSKY-SZOMBATHELY – EU-FIRE MOSONMAGYARÓVÁR 24-25 (11-13)

Szombathely, Egyetemi Sportcsarnok, 200 néző.

Jv: Felhő, Öcsi

MKC: Dányi – Hajtai 4, Tilinger 4, Bízik B., Horváth B. 6, Kopecz 3, Bízik R. 6 (2). Csere: Scholtz (kapus) Csala, Farkas 1, Giricz, Gyimesi 1, Bardi, Töpfner, Hegedüs, Tóth. Vezetőedző: Bognár Róbert

Swietelsky-Szombathely: Schneck, Pálinkás (kapusok) - Schneider 6 (2), Horváth P. 4, Takács 3, Csire 2, Smid 2, Szendrei 2, Virág 2, Csépke 1, Ivanics 1, Takács 1, Cser, Jurik, Pődör, Bozzai. Vezetőedző: Füzesi Ferenc

Kiállítások: 4, ill. 14 perc

Hétméteresek: 2/2, ill. 2/2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 16. 07:48, kedd | Életmód

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában - Videó

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.