Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Április 25. 15:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: MTI

Háromszáz állattal él együtt a szobájában

Háromszáz állattal él együtt a szobájában

Több mint 300 egzotikus állattal él együtt a szobájában egy 16 éves brit fiú. Csupán tarantula pókból éppen egy tucatnyi veszi körbe, halálos mérgű skorpióból csak öt.

"Sokkal jobban szeretem az állatokat az embereknél" - idézte a desborough-i fiút, Liam Andrewst a brit Metro újság tudósítója.
Andrews általában nyaka köré tekeredett kígyókkal néz tévét, de előszeretettel viszi magával - sál helyett - legkedvesebb hüllőit bevásárlásra is. Állatseregletében bőven vannak gyíkok, békák, madarak is a 8 kígyó mellett.
"Szerencsére még egy állat sem szökött el. Nem hinném, hogy sok lány örülne a szobámban a pókok társaságának, ezért aztán nem is hozok fel sok lányt" - vallja a meglehetősen túlsúlyos fiú.
Szülei kevésbé állatimádók, de fenntartásaik ellenére támogatják fiuk kedvtelését. A szülők megéltek már ijesztő pillanatokat. Az 52 éves apa elmondása szerint számára - eddig - a legemlékezetesebb az volt, amikor reggel a vécére ülve arra eszmélt, hogy párzó kígyók néznek vele farkasszemet.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.