Városlista
2023. június 1, csütörtök - Tünde

Hírek

2021. December 15. 08:53, szerda | Helyi
Forrás: eduline.hu

Hatékony képességfejlesztés a Piarista iskolában

Hatékony képességfejlesztés a Piarista iskolában

A mosonmagyaróvári Piarista iskola is bekerült azon iskolák közé, ahol a pedagógiai munka fejlesztő hatása az átlagosnál is nagyobb - olvasható az eduline.hu oldalon.

Az Oktatási Hivatal, a 8. és a 10. évfolyamon végzett kompetenciamérés eredményei alapján állítja össze azon haza iskolák listáját, ahol az átlagosnál nagyobb a pedagógiai munka fejlesztő hatása. A jelenlegi lista a 2019-es kompetenciamérés alapján készült, mivel 2020-ban a felmérés a koronavírus-járvány miatt elmaradt, az idei eredményeket pedig még nem hozták nyilvánosságra.

A listára került mosonmagyaróvári Piarista Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda, ahol 2019-ben a 10. évfolyamosok matematika kompetenciamérésének alapján, az átlagosnál nagyobb mértékben fejlesztik a diákok képességeit.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 13:34, kedd | Helyi

Elrendelte a bíróság az emberölési késelés gyanúsítottjának letartóztatását

Elrendelte a bíróság a mosonmagyaróvári emberölési késelés gyanúsítottjának letartóztatását - tájékoztatott a Győri Törvényszék.

2023. Május 30. 08:41, kedd | Helyi

Fotókiállítás Kocsis Julianna és Seybold Anita Beatrix munkáiból a Huszár Gál Városi Könyvtárban

Kocsis Julianna és Seybold Anita Beatrix fotóiból nyílik kiállítás #turistakéntvárosunkban – Séták Magyaróváron címmel a Huszár Gál Városi Könyvtárban június 2-án, pénteken 17 órakor.

2023. Május 22. 11:15, hétfő | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet.

2023. Május 18. 11:07, csütörtök | Helyi

Hétfőig van lehetőség a módosításra

Már csak négy nap van az szja-bevallás határidejéig, május 22-ig! Aki egyetért a tervezetben foglaltakkal és nem tesz semmit, annak május 22-ével automatikusan bevallássá válik a tervezete.