Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Szeptember 18. 10:41, hétfő | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Hogyan tervezzük meg új otthonunk fűtési rendszereit? - Otthonteremtők Napja Mosonmagyaróvár

Hogyan tervezzük meg új otthonunk fűtési rendszereit?  - Otthonteremtők Napja Mosonmagyaróvár

Víz, fűtés, gázszerelés, hőszivattyús rendszerek, medencék, öntözőrendszerek építése garanciával - Vajon melyik az a cég, amelyik mindezt egyben megoldja? A Tóth Csőszerelő Kft. Dunaszigetről.

A 2014-ban alakult cég ma már a térség egyik legfoglalkoztatottabb vállalkozása. Munkájukra felelősségbiztosítással egybekötött garanciát vállalnak. Ahogy Tóth Károly, a cég vezetője fogalmaz: „A mi munkáinkra nem csak a kapuig szól a garancia. Rövid határidővel, 2-3 hetes átfutással dolgozunk – cégeknek és lakossági megrendelőknek egyaránt.”


Mi a titka, hogy ennyire fel tudtatok fejlődni? – kezdtük a beszélgetést egy hálás, bemelegítő kérdéssel.

Nem is olyan régen még egy kis, fából tákolt műhelyből indultam. Biciklivel jártam munkába. Az első munkám olyan volt, amit mindenki más visszautasított. Aztán ebből következett a nagy és még nagyobb megrendelés.
Nincs titok. Becsületesen és precízen dolgozunk. A mai napig minden építkezésen ott vagyok, felügyelem a munkát és hozzáadom az összes szaktudásom.
Minden beépítést úgy készítünk, mintha a sajátunkat építenénk. Talán ennek köszönhető, hogy 3 év alatt megháromszoroztuk a munkáinkat és ezáltal a bevételeinket is. Jelenleg már csak a következő évre tudunk munkát vállalnii

Visszatérő kérdés, eddig minden szakembertől megkérdeztük az Otthonteremtő Nappal kapcsolatban: Milyen új megoldások várhatóak? Hova lehet fejlődni ebben a szakmában? Mire számítson az, aki most vág bele az építkezésbe, felújításba?

Ehhez a szakmához nincs oktatás. Ha felveszünk valakit, akkor őt mi neveljük ki. Így képezzük a szakembereinket.
A másik fontos tényező a technológia fejlődése. Itt szintén lépést kell tartanunk. Be kell szereznünk a legjobb gépeket, hogy minél hatékonyabb munkát tudjunk végezni. Így még több megbízást is tudunk vállalni – ugyanolyan precíz minőségben.

Saját magunk által megrendelt anyagokkal dolgozunk, sőt a papírmunkákat is elvégezzük: gázszerelés, kivitelezés, mindent intézünk…
Így egyszerűbb és könnyebb a megrendelőnek és nekünk is.

- - -

I. Otthonteremtő Nap

Új otthont vásárolnál? Korszerűsítenél vagy felújítanál? Minden tudnivaló egy napon, Mosonmagyaróváron. Részletek és jegyvásárlás itt:

- - -

Felsoroltuk már a szolgáltatási területeket. Van ezen kívül még olyan speciális munkafázis, amit a gépparkotok segítségével tudtok megoldani?

Szinte minden munkafolyamat gépesített. Ez nagyon fontos. Jelenleg 75.000 féle anyaggal dolgozunk. Minden anyaghoz, csőhöz külön szerszámmal. Csőkamerákat, speciális vésőgépeket, rezgésmentes fúrógépet használunk - ha kell. Minden eszköz a rendelkezésünkre áll.

Víz-, fűtés-, gázszerelés, hőszivattyús rendszerek, medencék, öntözőrendszerek építése a fő szakirányotok. Ezek közül mivel foglalkoztok a legtöbbet? Van olyan, ahol igazán érdemes nagyobb változásokra számítani a most CSOK-ot igénylőknek? Hogyan tervezzék meg új otthonaikat? Mire figyeljenek?

Nagyobb változás talán a fűtési rendszerek beépítésénél érzékelhető. Radiátor vagy padlófűtés? Melyik a leggazdaságosabb fűtés? Valóban allergiát okoz-e a padlófűtés? Ezekkel a kérdésekkel találkozunk a leggyakrabban.

És a válaszok? Ha valaki, akkor Ti biztosan tudjátok!

A mai padlófűtési rendszerek egyáltalán nem okoznak szálló port a lakásban. Ugyanis a csőrendszerek sokkal sűrűbben vannak lefektetve és a régebbi 40 Celsius fok helyett maximum 28-30 fokos víz áramlik bennük. Ezzel a hőfokkal a por nem lebeg.

Szemben a radiátorok 60-70 Celsius fokos vízével, ami ráadásul a fizika törvényeinek megfelelően tényleg keveri a levegőt - és ezáltal a port is. Ma már nem építünk be turbós kazánt. Sőt előírás az is, hogy a beépített kondenzációs kazánok hatásfoka legalább 86%-os legyen! Legfőképpen a gazdaságosság miatt. Ezek a kazánok alacsony vízhőfokon működnek. Ezért szoktunk mellé javasolni padló és/vagy falfűtést.

Vagy tudom javasolni a hőszivattyút, amit egy kollégával együtt üzemelünk be. Ebben az esetben ő vállalja a garanciát és ő látja el a szakszervizt is. Ez egy megújuló energiás készülék, amire H-tarifás villanyórát lehet igényelni. Ebben is segítünk.
Így még nagyobb a hőérzetünk és ezáltal a komfortérzetünk is.
És ettől lesz igazán otthon az otthon. :)


A Tóth Csőszerelő Kft. folyamatosan megújuló kedvezményes munkákkal várja a megrendelőit – akár egyedi kéréseket is!

Elérhetőségei:

Cím: 9226 Dunasziget, Nefelejcs u. 46.

Tel: 06-20/484-7880

E-mail: toth.karoly.1982@gmail.com

Otthonteremtő Nap Mosonmagyaróvár
2017. szeptember 22. 17.00 – 19.00
Helyszín:
Flesch Károly Kulturális Központ
Jegyár: 1000 Ft
Jegyvásárlás: Global Alkusz Iroda, Mosonmagyaróvár, Kossuth Lajos utca 14.

A jegyek fogynak! Foglald le itt: 06 20 577 3191

Egy különleges céges összefogás és információs nap, hogy minél egyszerűbb legyen az otthon megteremtése. Több évtizedes szakmai tapasztalatok, trendek, exkluzív szolgáltatások és még több belső információ a lakásvásárlás témakörében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.