Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Május 30. 12:36, szerda | PR

Ilyen cipőben lehet Ön is balerina

Ilyen cipőben lehet Ön is balerina

Ha sorra vennénk a tavasztól őszig legnépszerűbb lábbeli fajtákat, akkor a szandálokon túl a balerina is vezető helyet foglalna el. De mégis minek köszönheti évek óta tartó kedveltségét?

Nem csak a változatos színvilágban elérhető kínálatnak, hanem a kényelemnek is, amely sokak számára döntő szempont cipővásárlás során. A balerina az ecipo.hu tapasztalatai szerint is nagyon kedvelt a lányok, nők körében, és szezononként akár több új pár is landol a gardróbokban. Lássuk, miért szeretik olyan sokan ezt a lapos, ám annál nőiesebb cipőt!

Balerina, ami bárhová kényelmes

A cipővásárlás során ugyan nem elhanyagolható a lábbeli megjelenése, színe, de ami ennél sokkal fontosabb szokott lenni, az nem más, mint a kényelem. Sokszor reggeltől estig úton vagyunk, vezetünk vagy éppen a tömegközlekedés nehézségeivel küzdünk meg. Nem ritka, hogy munkából bevásárolni sietünk, és cipekedünk haza. Ilyenkor szinte lehetetlen magas sarkúban tipegni, és a papucsok nyújtotta nem túl nagy megbízhatóság sem praktikus. A balerina azonban ezekkel szemben megfelelő tartást biztosít, szinte második bőrként simul lábunkra, és még nagy melegben is kényelmesnek bizonyul. A megfelelő szín és kialakítás akár alkalmi megjelenés mellé is ideális lehet, érdemes tehát a balerina cipőre úgy gondolni, mint egy változatosan felhasználható, mindenhová kényelmes darabra.

Egyszerre elegáns és praktikus

A balerina cipők között számos olyan típus megtalálható, amely kiváló döntésnek bizonyul alkalmi ruhák mellé. Legyen szó felolvasóestről, randevúról, színházról vagy komolyzenei koncertről, egy csinos fekete darabbal úgy érezhetjük mindvégig kényelmesen magunkat, hogy közben az esztétikumról és a nőiességről sem kell lemondani. Az eleganciát megkövetelő alkalmakkor akár az ezüst vagy arany színű balerina mellett is dönthetünk, de ilyenkor törekedjünk arra, hogy ruha terén már kissé visszafogottabbak legyünk. Ereje éppen egyszerűségében rejlik és abban, hogy jól társítható a balerina a legtöbb öltözékhez, stílushoz és alkalomhoz.

Rafinált darabok a nőies bájért

A balerina tipikusan az a cipő, amely azonnal nőiesen bájossá varázsolja viselőjét. Mindegy, hogy egyébként a mélyen dekoltált ruhákat részesítjük előnyben, vagy éppen a konzervatívabb ruhák kedvelői vagyunk, egy stílusos balerina megadja a kívánt összhatást. Fontos, hogy olyan színt válasszunk, amely nem üt el a viselt ruhától, s e tekintetben ma már tényleg minden korábbinál szélesebb választékkal találhatjuk szembe magunkat. A masnis darabok között is elérhetőek a méretes dekorációs elemet magukon viselők, de az egészen apró, diszkrét masnik és díszek is elterjedtek. A pöttyök napjainkban nem csak ruhák terén divatosak, hanem akkor is, ha balerina viseléséről van szó. Tűzpiros, kék, vagy finoman lyukacsos verzióban is beszerezhetjük új kedvencünket, mely a gardrób kedvelt lábbelijévé válik majd.

Évek óta divatos

Úgy férkőzött be a köztudatba, hogy szinte alig tűnt fel, előbb-utóbb azonban már minden lány és nő cipői között helyet kapott. A balerina népszerűségét talán leginkább annak köszönheti, hogy bármikor egyszerűen felkaphatjuk és akár egész nap kényelmesen tölthetjük az időt benne. A változatos stílusban elérhető balerinák között mindenki megtalálhatja azt a típust, amely közel áll hozzá, öltözködési szokásaihoz és ízléséhez. Ha egyetlen cipő fajtát szeretnénk megnevezni, amely kétségkívül hasznos a meleg hónapokban, akkor az minden valószínűség szerint a sokak kedvencének számító balerina lenne.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.