Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Szeptember 21. 12:00, szerda | Helyi

Iroda kiadó - Inkubátorház épül Mosonmagyaróváron

Iroda kiadó - Inkubátorház épül Mosonmagyaróváron

Talán sokak számára furcsa és ismeretlen lehet a fogalom, hogy inkubátorház, mit is jelent ez a vállalkozások számára? - Erről érdeklődtünk Bella Sándortól, a Movinnov Kft. ügyvezető igazgatójától.

A MoWinParkban épülő MOVINNOV Inkubátorház beruházással alapvető cél a városi és a kistérségi vállalkozások versenyképességének növelése, a foglalkoztatási helyzet javítása, és a vállalkozói inkubáció infrastrukturális és szolgáltatási feltételeinek megteremtése. A projekt keretében egy olyan magas színvonalú ingatlant hoz létre a Movinnov Kft., amely színvonalas munkakörnyezetet teremt és egyben példaként is szolgál a város és a kistérség vállalkozói számára. A lényege, hogy a legfeljebb három éve működő vállalkozások a piaci viszonyokhoz képest kedvezményes áron bérelhetnek irodát, vagy üzemcsarnokot.


A projektről Bella Sándorral a Movinnov Kft. ügyvezető igazgatójával beszélgettünk, hiszen a beruházás gyorsan halad és az épület lassan átadásra kész, ősszel már költözhetnek is az új épületbe az első vállalkozások.


- Talán sokak számára furcsa és ismeretlen lehet a fogalom, hogy inkubátorház, mit is jelent ez a vállalkozások számára?
Fejlődési lehetőséget biztosít az olyan új, vagy növekedésben lévő vállalkozásoknak, amelyek nem rendelkeznek saját irodával, műhellyel, irodatechnikai berendezésekkel vagy/és még nem eléggé jártasak a vállalkozás üzletvitelében. Számukra kedvezményes díjért, infrastruktúrával jól ellátott irodahelyiségeket, csarnokokat, vagy raktár egységet biztosítunk. Valamint az irodai és technikai szolgáltatások helyben történő biztosításával lehetővé tesszük, hogy a vállalkozó jelentős beruházás nélkül végezhesse tevékenységét.


- Milyen vállalkozás bérelhet itt ingatlant?
Olyan mikro-, kis-, vagy középvállalkozás, amely most indítja, vagy három éven belül kezdte meg tevékenységét.


- Milyen a bérelhető ingatlanok felszereltsége?
Az irodákban van radiátoros fűtés, klíma, villamosenergia, telefon, internet csatlakozás, íróasztal, szék, zárható polcrendszer, vagyonvédelem és tűzjelző. A műhelyeknél mérhető a fűtés, van 3 fázisú mérhető áramvételi lehetőség, önálló vagyonvédelmi rendszer, tűzjelző, ipari padló, ipari garázskapu és személyi bejáró.


- Vannak-e közös helyiségek és azok, milyenek?
Az irodák esetében teakonyha (konyhabútor, elektromos főzőlap, mosogató, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kávéfőző, étkezőasztal, székek), mosdó, WC. A műhelyeknél hasonlóan felszerelt étkező, öltöző (kulcsos öltözőszekrény, pad), mosdó, zuhanyzó, WC.


Ezeken kívül van mód tárgyalóterem használatára, melyben számítógép, projektor, vetítővászon, prezentációs tábla, klíma és 12 fős tárgyalóasztal kap helyet. Egyéb irodatechnikai eszközöket is igénybe vehetnek a vállalkozások, mint például lézernyomtató, színes tintasugaras nyomtató, fénymásoló, szkennelő és fax.


- Akiket érdekel ez a lehetőség, hol érdeklődhetnek bővebben a projektről?
Természetesen nálunk, a Movinnov Kft-nél, megtalálnak bennünket Mosonmagyaróváron a Kötélgyártó u. 1-3. szám alatt. Telefonszámunk: 96/577-250, a fax: 96/577-251. e-mail: movinnov@movinnov.hu.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk az ősszel nyíló Movinnov Inkubátorházban a Bükk u. 8. szám alatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.