Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Augusztus 01. 13:24, szerda | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Újabb operációra készül VV Veronika

Újabb operációra készül VV Veronika

Az egykori villalakón az utóbbi másfél évben több szépészeti beavatkozást hajtottak végre. Veronika hamarosan ismét kés alá fekszik - írja a Blikk.

Több szépészeti beavatkozáson is túl van VV Veronika. Az elmúlt időszakban orrplasztikát, hajhosszabbítást és szájfeltöltést végeztetett el magán, most pedig a rakoncátlan fogait hozatja rendbe. Mint mondja, nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi okai is vannak, hogy felrakatta a fogszabályzót, hiszen ha torlódnak a fogak, azok sokszor gondot okozhatnak.
"Nem olcsó mulatság, de nekem szerencsém van, mert szponzorációs megállapodás keretében kapom meg, de ha fizetni kellene, borsos árat kérnének érte" - árulta el a Blikknek Veronika, akinek az orra ugyancsak szponzorációs keretből készült. A száján többször is végeztek szépészeti beavatkozást: több alkalommal is feltöltette, hol Drakula-terápiával, azaz a saját vérével, hol pedig szilikonnal. Állítólag VV Veronika egy újabb plasztikai műtétet fontolgat, a szeptemberi nyaralása előtt ismét meg szeretné műttetni a kebleit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.