Városlista
2019. március 23, szombat - Emőke, Botond, Ottó, Kartal

Hírek

2019. Március 12. 23:42, kedd | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvár város jegyzője

Javaslattételi felhívás

Javaslattételi felhívás

Javaslattételi felhívás ” Mosonmagyaróvár Város Kiváló Tanára, Tanítója, Óvónője” díj és „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egyetemi Oktatója„ díj adományozására

Mosonmagyaróvár város Önkormányzata a városi pedagógusnapon „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Tanára, Tanítója, Óvónője” díjat adományoz és 2017. óta „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egyetemi Oktatója „díj átadására is sor kerül e jeles napon.

A „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Tanára, Tanítója, Óvónője” díj annak a személynek adható, aki legalább 10 éve a város oktatási-nevelési intézményeiben tevékenykedik és hosszabb időszak alatt kiemelkedő munkásságot folytat.
A díjból évente kategóriánként (középiskolai tanár, általános iskolai tanár, tanító, óvónő) egy-egy adható.

A „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egyetemi Oktatója„ díj annak az egyetemi oktatónak adható, aki legalább 10 éve a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszer-tudományi Karának vagy jogelődjének oktatója, kutatója és kiemelkedő munkásságot folytat az egyetemi oktatásban és kutatásban, továbbá annak a személynek, aki a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karhoz vagy annak jogelődjéhez szorosan kapcsolódva – legalább 10 éve – oktatási-kutatási feladatokat végez. A díjból évente egy adható.
A díj adományozására beérkező javaslatokat a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság bírálja el, és dönt a képviselő-testület elé terjesztendő személyekről.

Az elismerésre javaslatot a következő személyek tehetnek:


„Mosonmagyaróvár Város Kiváló Tanára, Tanítója, Óvónője” díj esetében:

az önálló oktatási, nevelési intézmények vezetői, az érdekvédelmi szervezetek támogató véleményezésével,
az önkormányzati képviselő,
a társadalmi és civil szervezetek,
a város polgármestere
az állami fenntartó képviselője


„Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egyetemi Oktatója” esetében:

a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszer-tudományi Karának vagy jogelődjének oktatója, kutatója, a Kari Tanács jóváhagyásával
A javaslatokat 2019. április 15-ig kell megküldeni Mosonmagyaróvár Város Polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.). A részletes javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását. Díj egy személy életében, tevékenysége során egy alkalommal adományozható. Díjazásban csak élő személy részesülhet.


A díj adományozásával kapcsolatosan további tájékoztatást Fehérné dr. Bodó Mariann, Mosonmagyaróvár város Jegyzője nyújt az 577-806-os telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 23. 15:53, szombat | Helyi

Kábítószert foglaltak le a mosonmagyaróvári rendőrök

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

2019. Március 22. 19:00, péntek | Helyi

Megkezdődtek a katasztrófavédelmi ifjúsági versenyek helyi fordulói

Március 20-án Mosonmagyaróváron sikeresen lezajlott az ifjúsági katasztrófavédelmi verseny helyi fordulója, melyet a kirendeltség munkatársai a tűzoltó laktanyában rendeztek.

2019. Március 21. 21:13, csütörtök | Helyi

Sütésre fel! - pályázzon A plébánia tortája vagy A plébánia süteménye címre!

A Magyaróvári Szűz Mária Királynő és Szent Gotthárd Plébániatemplom felhívása \"A plébánia tortája\" elnevezésű megyei szintű egyéni süteménysütő pályázaton való részvételre.

2019. Március 21. 21:05, csütörtök | Helyi

Új időszaki kiállítás nyílik a Mosonvármegyei Múzeumban!

A Hansági Múzeum tisztelettel meghívja Önt és Barátait 2019. március 22-én 18.00 órára a Mosonvármegyei Múzeumba