Városlista
2019. május 25, szombat - Orbán

Hírek

2019. Március 12. 23:42, kedd | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvár város jegyzője

Javaslattételi felhívás

Javaslattételi felhívás

Javaslattételi felhívás ” Mosonmagyaróvár Város Kiváló Tanára, Tanítója, Óvónője” díj és „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egyetemi Oktatója„ díj adományozására

Mosonmagyaróvár város Önkormányzata a városi pedagógusnapon „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Tanára, Tanítója, Óvónője” díjat adományoz és 2017. óta „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egyetemi Oktatója „díj átadására is sor kerül e jeles napon.

A „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Tanára, Tanítója, Óvónője” díj annak a személynek adható, aki legalább 10 éve a város oktatási-nevelési intézményeiben tevékenykedik és hosszabb időszak alatt kiemelkedő munkásságot folytat.
A díjból évente kategóriánként (középiskolai tanár, általános iskolai tanár, tanító, óvónő) egy-egy adható.

A „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egyetemi Oktatója„ díj annak az egyetemi oktatónak adható, aki legalább 10 éve a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszer-tudományi Karának vagy jogelődjének oktatója, kutatója és kiemelkedő munkásságot folytat az egyetemi oktatásban és kutatásban, továbbá annak a személynek, aki a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karhoz vagy annak jogelődjéhez szorosan kapcsolódva – legalább 10 éve – oktatási-kutatási feladatokat végez. A díjból évente egy adható.
A díj adományozására beérkező javaslatokat a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság bírálja el, és dönt a képviselő-testület elé terjesztendő személyekről.

Az elismerésre javaslatot a következő személyek tehetnek:


„Mosonmagyaróvár Város Kiváló Tanára, Tanítója, Óvónője” díj esetében:

az önálló oktatási, nevelési intézmények vezetői, az érdekvédelmi szervezetek támogató véleményezésével,
az önkormányzati képviselő,
a társadalmi és civil szervezetek,
a város polgármestere
az állami fenntartó képviselője


„Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egyetemi Oktatója” esetében:

a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszer-tudományi Karának vagy jogelődjének oktatója, kutatója, a Kari Tanács jóváhagyásával
A javaslatokat 2019. április 15-ig kell megküldeni Mosonmagyaróvár Város Polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.). A részletes javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását. Díj egy személy életében, tevékenysége során egy alkalommal adományozható. Díjazásban csak élő személy részesülhet.


A díj adományozásával kapcsolatosan további tájékoztatást Fehérné dr. Bodó Mariann, Mosonmagyaróvár város Jegyzője nyújt az 577-806-os telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 24. 15:18, péntek | Helyi

Pályázati hirdetmény: 240/2019

Kistérségi Egyesített Szociális Intézmény Szociális, terápiás munkatársat keres

2019. Május 24. 15:15, péntek | Helyi

Álláshirdetés

A Kistérségi Egyesített Szociális Intézmény gondozói munkakörökbe keres munkatársakat.

2019. Május 24. 13:40, péntek | Helyi

Pályaválasztási Show Mosonmagyaróváron!

A Kereskedelmi és Iparkamara Mosonmagyaróvári Térségi Elnöksége, Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata támogatásával idén első alkalommal szervezi meg a Pályaválasztási Show Mosonmagyaróvár elnevezésű rendezvényt.

2019. Május 24. 13:33, péntek | Helyi

Fergeteges hangulat várható a Ladikos Fesztiválon

Sebestyén Márta lesz az idei Ladikos Fesztivál húzóneve, de mellette a hagyománynak megfelelően számos ismert fellépő szórakoztatja 2019. június 8-án, szombaton, Mecséren a hagyományos Ladikos Fesztivál közönségét.