Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2019. Augusztus 02. 11:54, péntek | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzat

Javaslattételi felhívás Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója díj és az Önkéntes Szociális Munkáért elismerő oklevé

Javaslattételi felhívás Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója díj és az Önkéntes Szociális Munkáért elismerő oklevé

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzat Képviselő-testülete az idei évben is odaítéli „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója” díjat és immár hatodik éve az „Önkéntes Szociális Munkáért” járó elismerő oklevelet i

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzat Képviselő-testülete a képviselő-testület által adományozható díjakról és elismerésekről szóló 9/2010. (III.19.) önkormányzati rendelet alapján az idei évben is odaítéli „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója” díjat és immár hatodik éve az „Önkéntes Szociális Munkáért” járó elismerő oklevelet is.

A „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója” díj annak a Mosonmagyaróvár város szociális intézményeinél, illetve az önkormányzattal szerződésben lévő társaságoknál, az önkormányzati társulás működtetésében lévő intézményekben dolgozónak adható, aki legalább 10 éve a városban tevékenykedik és hosszú ideje kiemelkedő szociális munkát végez.
A kitüntető díj évente egy személy részére adományozható.

Elismerésre javasolhatók azok a magánszemélyek is, akik legalább 5 éve kimagasló önkéntes szociális munkát végeznek a városban. A javasolt magánszemélyek „Önkéntes Szociális Munkáért” elismerő oklevéllel jutalmazhatók.
Az elismerő oklevéllel évente három magánszemély jutalmazható.

A beérkező javaslatokat a Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottság bírálja el és dönt a képviselő-testület elé terjesztendő személyekről.

A díj, valamint az elismerő oklevelek 2019. november 8-án, a Városi Szociális Munka Napján kerülnek átadásra.

Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozójadíjra javaslatot tehet:

intézményi dolgozók esetén az intézmények vezetői;
az önkormányzati társulás vezetői az érdekvédelmi képviseletek véleményének kikérésével;
önkormányzati képviselők;
a város polgármestere.

Önkéntes Szociális Munkáértelismerő oklevél esetében javaslatot tehet:

társadalmi és civil szervezetek;
önkormányzati képviselők;
a város polgármestere.

A javaslatokat írásban, 2019. szeptember 1-ig kell megküldeni Mosonmagyaróvár Város Polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.).
A részletes javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy pontos adatait, elérhetőségét valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását.
Felhívjuk továbbá a jelölésre jogosultak szíves figyelmét, hogy a felhíváshoz mellékelt „Hozzájáruló nyilatkozat és tájékoztató” nyomtatvány valamennyi jelöltre vonatkozó kitöltése a jelölés érvényességének feltétele. Hozzájáruló nyilatkozat hiányában az illetékes bizottság a jelölést nem tárgyalhatja.

A díj és az elismerő oklevél adományozásával kapcsolatosan további tájékoztatást Unger Annamária egészségügyi koordinátor nyújt a 96/577-817-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.