Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2020. Március 07. 10:28, szombat | Helyi

Jön a 2020-as esztendő első bajnokija, Komáromba utazik az MTE

Jön a 2020-as esztendő első bajnokija, Komáromba utazik az MTE

Vasárnap az első bajnoki mérkőzését játssza a Credobus Mosonmagyaróvár a 2020-as esztendőben.

Varga Lászlóék több mint hat hetet készültek az NB III-as folytatásra.

„A felkészülésünk zökkenőmentesen zajlott, szinte minden úgy alakult, ahogyan az edzői stábbal elterveztük – mondja Varga László, a Credobus Mosonmagyaróvár vezetőedzője. Nagy hangsúlyt fektettünk a fizikai felkészülésre, remélem ennek meg lesz az eredménye. Kisebb változtatásokat is eszközöltünk a csapat játékában, nagyon várom, hogy ezeket élesben is megmutathassuk a szurkolóknak. A játékosok hozzáállása példaértékű volt, mindenki keményen dolgozott, így pozitívan várhatjuk a Komárom elleni bajnoki rajtot.”

A Credobus Mosonmagyaróvár négy játékossal erősített a téli átigazolási szezonban. Érkezett Forgács Péter Gyöngyösről, Lakatos Gergő Jászberényből, Nagy Kevin Szolnokról és Pongrácz Viktor Szegedről.

„Olyan játékosokat igyekeztünk szerződtetni, akiknek nem csak a játéka, hanem az emberi tulajdonságai is beleillenek az általunk elképzelt koncepcióba. Mind a négy új igazolás komoly erőssége lehet a csapatnak, hosszú távon is lehet velük számolni, ahogy a keret többi részével is.”

A Komárom elleni tavaszi bajnoki nyitányon nem vár könnyű feladat a Credobus Mosonmagyaróvárra. Bozsik Péterék télen szerződtették a korábban Óváron is megforduló Eszlátyi Istvánt, a rutinos Sándor Istvánt Jászberényből és Horváth Dávidot, valamint Horváth Rolandot a Gyirmót második csapatától.

„A Komárom egy nagyon jó játékosállománnyal rendelkező csapat. Bozsik Péter személyében egy tapasztalt vezetőedzőjük van, a kezdőcsapat minősége pedig meghaladja a harmadosztály szintjét. Hazai pályán a jó helyzetkihasználásunk miatt ugyan 5-1-re nyerni tudtunk ellenük, de egy picit csalóka ez az eredmény. Nehéz mérkőzésre számítok, ahol akár egy gól is dönthet” – mondta Varga László.

A Komárom-Credobus Mosonmagyaróvár bajnoki mérkőzés vasárnap 14 óra 30 perckor kezdődik.

Változások a Credobus Mosonmagyaróvár játékoskeretében a téli átigazolási időszakban:

Érkezett: Forgács Péter (Gyöngyös), Lakatos Gergő (Jászberény), Nagy Kevin (Szolnok), Pongrácz Viktor (Szeged)

Távozott: Veress Zsombor, Gaszner Máté

A Credobus Mosonmagyaróvár felkészülési mérkőzéseinek eredményei:

Credobus Mosonmagyaróvár - Kapuvár (Megyei I.) 4-0

Credobus Mosonmagyaróvár - Nyúl (Megyei I.) 1-1

Credobus Mosonmagyaróvár - Csorna (Megyei I.) 5-0

Credobus Mosonmagyaróvár - Slovan Most Bratislava (szlovák III. osztály) 2-0

Admira Juniors (osztrák III. osztály) - Credobus Mosonmagyaróvár 3-1

Vasas FC (NB II) - Credobus Mosonmagyaróvár 2-0

Credobus Mosonmagyaróvár - Ménfőcsanak (NB III) 1-0

Fotók: G&Zs Photo facebook-oldala

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.