Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2013. Augusztus 03. 17:36, szombat | Kék hírek
Forrás: MTI

Két autó ütközött az Üllői úton, az egyik felborult

Két autó ütközött az Üllői úton, az egyik felborult

Két autó ütközött össze a fővárosban az Üllői úton, a Klinikák metrómegálló közelében szombaton, az egyik jármű felborult, a helyszínen sávlezárás van.

A rendőrség tájékoztatása szerint eddig ismeretlen okból két gépkocsi ütközött össze az Üllői út és a Thaly Kálmán utca kereszteződésében.

Vattayné Székely Noémi, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy a balesetben senki nem sérült meg, de a műszaki mentés idején az Üllői út hat sávjából csak egy sávon lehetett közlekedni. Később még egy sávot megnyitottak a Ferenc körút irányába, de az út tisztítása, a törmelékek eltakarítása még tart.Az MTI munkatársának helyszíni beszámolója szerint az egyik autó felborult, és a tetején állt meg.

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.