Városlista
2020. október 26, hétfő - Dömötör

Hírek

2020. Július 04. 14:55, szombat | Helyi
Forrás: mte1904.hu

Kiütötte az MTE a Pápát

Kiütötte az MTE a Pápát

A Credobus Mosonmagyaróvár második edzőmérkőzését játszotta ezen a héten.

Varga László tanítványai szombaton a csoportrivális Pápát fogadták hazai pályán. Az óvári csapatból Nagy Kevin és Jasarevic Mahir hiányzott kisebb sérülés miatt.

A Mosonmagyaróvár már az elejétől fogva sokkal veszélyesebben játszottak, de ekkor még állta a sarat a vendégcsapat, amelyet egyszer a hazai kapufa is kisegített. Aztán Illés remek gólja után összejött a vezetés, amit az első félidőben Balogh Ferenc duplázott meg. A folytatásban Tamás Attila is betalált, majd Laki duplázott, így az MTE könnyedén, 5-0-ára legyőzte a pályán keveset mutató Pápát.

Folytatás július 10-én, pénteken a Lipót ellen. A találkozó 18 órakor keződik.

Credobus Mosonmagyaróvár – Pápai Perutz FC 5-0 (2-0)

Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park

MTE: Heinrich – Bohner, Debreceni, Bokor B., Balogh F., Takács M., D’Urso,Czingráber, Illés D.,Szalka, Laki. Vezetőedző: Varga László

Csereként pályára léptek: Gyergyádesz (k), Horváth K., Kozma, Tamás A., Nagy L., Bölönyi, Benkovich.

Pápa: Szigeti – Molnár T., Dóczi, Zsirai, Szabó Zs., Skriba, Mogyorósi, Iványi, Szilágyi A., Irmes, Berecz D. Vezetőedző: Lengyel Ferenc

Csereként pályára léptek: Schener (k), Márton, Hanzl, Nagy T., Baldauf, Herbert, Cseke, Kalász, Császár A., Császár J., Böröczky.

Gólszerzők: Illés, Balogh F., Tamás A., Laki (2)

Varga László, a Credobus Mosonmagyaróvár vezetőedzője: „A mutatott játékkal és az eredménnyel is elégedett vagyok. Három hete kezdtük el a felkészülést az új idényre, és azt látom, hogy fokozatosan fejlődünk. Jó képességű és jó hozzáállású játékosaim vannak, ennek köszönhető ez az eredmény is. Remélem a fejlődésünk töretlen marad, mert akkor sok örömben lesz részünk a jövőben.”

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 26. 12:49, hétfő | Helyi

Halottak napja - az értékek védelmére hívja fel a figyelmet a rendőrség

Közeleg a Mindenszentek és a Halottak napja. A rendőröknek évről évre munkát adnak azok a tolvajok, akik kifejezetten ezt az időszakot használják ki.

2020. Október 26. 08:36, hétfő | Helyi

Megemlékezés a mosoni temetőben

Az 1956-os forradalom és szabadságharc mosoni áldozataira emlékeztek október 25-én, vasárnap délelőtt a mosoni temetőben.

2020. Október 25. 18:17, vasárnap | Helyi

"30 éve szabadon"

“30 éve szabadon” címmel nyílt vándorkiállítás a Flesch Központ előtt péntek délután. A kommunizmus bukására és a kelet-európai nemzetek harminc évvel ezelőtti forradalmára emlékező tárlat november 6-ig tekinthető meg.

2020. Október 22. 11:10, csütörtök | Helyi

Múzeumok Őszi Fesztiválja a Hansági Múzeumban is

Idén is csatlakozott a Múzeumok Őszi Fesztiváljához a Hansági Múzeum. A járványügyi helyzet miatt a programok az online térben zajlanak.